April 6Apr 6 vidi ga @Ted se vratio, kao da si znaomožda će mi trebati tvoja stručna pomoć u borbi protivu ostoje
April 7Apr 7 42 minutes ago, Ted said:kakva borba je u pitanju i u kojim pravcima? jel to kreće revolucija protivu Ostoje?Kums želi da preuzme klub.
April 7Apr 7 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ovo je na ličnom planumali je ovo grad za nas dvojePokvarila ti se škoda pa si nervozan?
April 7Apr 7 zavrnuo ga Ostoja za karte nešto.....ili za nešto preko klubai ja sam da kums preuzme klub, da dovede Dimitrijevića, Lučića, Gagija, Milutinova, Lovernja i/ili Veselog.....a one tamo godine i Bogija......pa da oposlimo nešto u el, daće Bog Edited April 7Apr 7 by Ted
April 7Apr 7 20 minutes ago, Filozof manijak said:Pokvarila ti se škoda pa si nervozan? škodu teram samo kad moram
April 9Apr 9 Sreo moj muž Arijana Lakića u prodavničičici u kraju, napravio selfi s njim i onda, kako kaže, "proćaskao" (u prevodu davio je čoveka ko zmija žabu svojim smatranjima o KKP).Pitao ga na kraju za koga zapravo navija, Zvezdu ili Partizan, ne bi vam se svideo odgovor Nije ga pitao to, šalim se Edited April 9Apr 9 by Valk