Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Daj Boze da udje u nekakvu formu do ABA zavrsnice. Evo sad je potegao sa 10 metara, ocigledno utakmicu dozivljava kao laksi trening..

• Replies 17.6k
  • Views 885.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Daj Boze da udje u nekakvu formu do ABA zavrsnice. Evo sad je potegao sa 10 metara, ocigledno utakmicu dozivljava kao laksi trening..

Ali kakva procena kada i na kom mestu da zaustavi dribling.

Bonga hail

Bongicu zadržati po svaku cenu.

Ako je nešto dobro, Mario se vratio...

Nilikina, Nakić i Majk zajedno na parketu.

Kako pošten čovek onda da zadrži svoje prirodne nagone.

Elitni defanzivac Frenki dominira.

Zeljko ispizdeo na Daviesa i izveo ga. Umesto da daje slobodu igracima da sutiraju kako im pada napamet, on se ljuti..

ja samo da kažem da sam gledao tekmu protiv Žalgirisa i da naprosto moramo dovesti igrača koji se zove (mislim) Danston. lik izgleda starije i od Bonge. bio sam fasciniran i ubeđen da je to nemoguće

sledeće sezone braća iz doba Jure - Jura Brothers

ovo će da dobijemo, čim gubimo sad pred kraj poluvremena.......da vodimo ubedljivo zabrinuo bih se

Primicemo preko 50 poena za poluvreme..

al' je Neša upregao Igokeu

1 minute ago, garmonbozia said:

al' je Neša upregao Igokeu

Koliko mu leži ovaj posao nakon što je napustio visoku politiku.

Sat vremena traje poluvreme..

Poku mi je fascinantan.........2/3 svega uradi dobro, ulaz, prodor, dribling......i onda u poslednjoj trećini u fazonu, kuku mene, otkud ja ovde, šta da radim, pomagajte ljudi

završavaj to brate

34 minutes ago, garmonbozia said:

Elitni defanzivac Frenki dominira.

Zajeban je jeremic ko kratko cebe, nema par igraca u nba koji bi mogli da ga drze

ima li linak koji se može gledati iz inostranstva, hvala.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout