April 6Apr 6 Daj Boze da udje u nekakvu formu do ABA zavrsnice. Evo sad je potegao sa 10 metara, ocigledno utakmicu dozivljava kao laksi trening..
April 6Apr 6 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Daj Boze da udje u nekakvu formu do ABA zavrsnice. Evo sad je potegao sa 10 metara, ocigledno utakmicu dozivljava kao laksi trening..Ali kakva procena kada i na kom mestu da zaustavi dribling.
April 6Apr 6 Nilikina, Nakić i Majk zajedno na parketu.Kako pošten čovek onda da zadrži svoje prirodne nagone.
April 6Apr 6 Zeljko ispizdeo na Daviesa i izveo ga. Umesto da daje slobodu igracima da sutiraju kako im pada napamet, on se ljuti..
April 6Apr 6 ja samo da kažem da sam gledao tekmu protiv Žalgirisa i da naprosto moramo dovesti igrača koji se zove (mislim) Danston. lik izgleda starije i od Bonge. bio sam fasciniran i ubeđen da je to nemogućesledeće sezone braća iz doba Jure - Jura Brothersovo će da dobijemo, čim gubimo sad pred kraj poluvremena.......da vodimo ubedljivo zabrinuo bih se
April 6Apr 6 1 minute ago, garmonbozia said:al' je Neša upregao IgokeuKoliko mu leži ovaj posao nakon što je napustio visoku politiku.
April 6Apr 6 Poku mi je fascinantan.........2/3 svega uradi dobro, ulaz, prodor, dribling......i onda u poslednjoj trećini u fazonu, kuku mene, otkud ja ovde, šta da radim, pomagajte ljudizavršavaj to brate
April 6Apr 6 34 minutes ago, garmonbozia said:Elitni defanzivac Frenki dominira.Zajeban je jeremic ko kratko cebe, nema par igraca u nba koji bi mogli da ga drze