18 hours ago18 hr Ja lično mislim da vaš roster za razliku od našeg NIJE pravljen za instant rezultat i da bi bilo suludo mnogo menjati.2/3 igrač umesto WashingtonaStartna četvorka.2/1 igrač umesto Nilikine koji je prečesto povređen, takoreći staklen.Toliko.Ovo oko Žoca pitam zato što je već zamorno preuzimanje odgovornosti od njega. Dakle, ili to preuzimanje odgovornosti treba da ima neke posledice ili brate ćuti i radi. Da te smene sigurno neće.
18 hours ago18 hr 1 minute ago, ToniAdams said:Na primer naneli i ledejPa Naneli ne, negde je on puko, sad igra u Kini sa Bobanom, a to je baš karijerni step-down.Ali Ledej bi na ovaj pevac legao ko budali šamar, kukao sam već par puta za njim tokom sezone.
18 hours ago18 hr Ne treba se vezivati za klub.Ja ću sledeće sezone navijati za klub u kom bude igrao TJ Shorts.
18 hours ago18 hr 1 minute ago, Milošica said:Ne treba se vezivati za klub.Ja ću sledeće sezone navijati za klub u kom bude igrao TJ Shorts.Znači Partizan.
18 hours ago18 hr 3 minutes ago, JPM said:Ja lično mislim da vaš roster za razliku od našeg NIJE pravljen za instant rezultat i da bi bilo suludo mnogo menjati.2/3 igrač umesto WashingtonaStartna četvorka.2/1 igrač umesto Nilikine koji je prečesto povređen, takoreći staklen.Toliko.Ovo oko Žoca pitam zato što je već zamorno preuzimanje odgovornosti od njega. Dakle, ili to preuzimanje odgovornosti treba da ima neke posledice ili brate ćuti i radi. Da te smene sigurno neće.Pa nije ni prošli predviđen za fejl pa ga je skroz raspustio iako je sam selektirao sve igrače, a po mom skromnom seljačkom mišljenju, teško da može biti većeg blama za jednog trenera, tim pre što je i ovaj rosrer fejlovao.Čuj povrede, pa bude to kad igraš sa skraćenim rosterom, što bi bilo negde i ok da je drugi neko doveo sve ostale mimo tih 7 igrača koje rabiš kao mazge.A ovih par što su igrali, verujem da su dali sve od sebe, crkli su i to se vidi.
18 hours ago18 hr Pa ne bi bio skraćen roster da Nilikina posebno a i Vanja nisu toliko odsustvovali.Na njih se ozbiljno računalo.Karlik, LundbergNilikinaBraun, WashingtonMarinkovicBongaMajk, PokušajskiTajrik, Rambo11 igrača koji su bili ozbiljno zaračunati za rotaciju. To što nisu igrali dugo, to je kao posledica imalo rabljenje ovih drugih i samim time pad performansi.Odgovoran je Željko, ali reći da te povrede nisu mnogo uticale prosto ne bi bilo korektno.
18 hours ago18 hr Ja bih postavio pitanje zašto posle svake pauze krećemo iz početka?Bez Nilikine, Vanje itd. razguzimo Monako i Armani i onda ih pustiš da se odmore i nazad dobiješ grupu rekreativaca. Ima li tu neku odgovornost stručni štab?Takođe, kako se forumskoj javnosti čini razvoj igrača tokom sezone? Šta se dođavola desilo sa PJ-om prošle godine koji je odigrao pet utakmica kao posednut, otišao na pauzu i nikad se nije vratio? Šta se desilo sa Sterlingom ove godine - isti scenario? Šta sa Ifeom, šta sa Dujanom? Kako su presečeni igrači koji su pokazali talenat sredinom sezone, Mitar, Arijan, pa i Poku i koji su upali u kanal onda kad je trebalo da eksplodiraju?Od svih koje pominjete, ja bih najradije Bogoljuba Markovića iz Mege, ali zašto bi taj dečko dolazio kod nas? Da se opeče kao Tristan? Zvezda je bukvalno spasla sezonu dovođenjem Petruševa. Aj u sto marke da bi se kod nas borio za deset minuta košarke.
18 hours ago18 hr PJ je na sred sezone odbio našu ponudu za produžetak saradnje jer je već dogovorio Minesotu za narednu sezonu. Plus što se komfornije oseća u ulozi role igrača kao u Efesu nego jednog od vođa ekipe.Braun nije "pao", već je prosto takav igrač. Nije kreator i zavisi od igre ekipe.Lundberg i Wash su promašaji stručnog štaba i Savića. Naravno, glavni akcenat na Željka.Tristan je samo gledao ka NBA. Nije se moglo ništa sa njegovim pristupom.Petrušev bi i kod nas dominirao, prosto jer je igračina. Dve klase iznad svih "mladih" domaćih koje si nabrojao kod nas. Samo je Karlik bolji igrač od njega.Da se razumemo, ništa od ovoga ne abolira Željka, samo odgovaram na tvoja pitanja. Da su 3 do 3.5 miliona datih za Lundberga, Washa i Dejvisa usmereni drugačije, druga bi se pesma pevala. Edited 18 hours ago18 hr by Milošica
18 hours ago18 hr Petrušev jeste dve klase bolji igrač od svakog vašeg domaćeg, osim od Vanje, od njega je svega jednu klasu bolji. Ali preterujete sa hvalospevima. Dečko je i dalje veoma tanak defanzivno, posebno kada je timska odbrana u pitanju. I dalje je to one way player.
18 hours ago18 hr To stoji, ali čak i kad se uračunaju mane, jedan je od najpoželjnijih visokih za imati u ekipi u sadašnjoj EL. Edited 18 hours ago18 hr by Milošica
18 hours ago18 hr Problem sa Lundbergom je što se očekivalo da on napravi iskorak u karijeri kod nas, a on je igrao isto ono što je igrao u Virtusu. Mi smo se navikli i na to, iskristalio sao se Sterling kao druga violina, no onda je ovaj počeo da igra kao Ben Simons (ovo ne umem da objasnim ).Mi smo ovaj najbitniji deo kad se lomi odigrali sa jednim funkcionalnim igračem spolja, nema boga da to izađe na dobro.Dejvis kod mene ima prelaznu ocenu, mislim da su on i Tajrik dobar tandem, jer su različiti tipovi centara i da bi uz stamenu četvorku Dejvis delovao još bolje.edit: e, Wash nama plaća da bi igrao kod nas Edited 18 hours ago18 hr by goofs
18 hours ago18 hr Pod "očekivalo", misliš na navijače ili Željka? Ili oba?Mi možemo svašta da očekujemo, Željko bi ipak trebalo da to bolje proceni
18 hours ago18 hr kod dujana je prvi fejlovao ostoja kad ga je ponudio pranjanskom šljivom kad se drugi put vratio iz usafrancuski kilavi radovan bi mogao i da ostane, al da nam neki vidoviti garantuje da će biti spreman za 90% utakmica
18 hours ago18 hr Just now, kud u maglu Simoviću said:francuski kilavi radovan bi mogao i da ostane, al da nam neki vidoviti garantuje da će biti spreman za 90% utakmicaMa samo nek je u hali, da ga gledamo onako lepog. Edited 18 hours ago18 hr by Milošica
18 hours ago18 hr ^^ Na Željka, cenim na osnovu uloge koja mu je poverena u početku sezone. On nam je vodio igru dok Karlik nije bio na terenu i to sve nije delovalo dobro, posle korigovanja je krenulo na bolje.