19 hours ago19 hr Popular Post Ne znam za vas, ali ja cele sezone razmisljam na koga mi vas Dujan lici sa svojim ekspresijama lica i napokon se setih.
19 hours ago19 hr Dujan je sinoć bio u Kaunasu, ima ga u onom videu sa istrčavanjem iz svlačionice. Jedino ako je skrenuo na kurve iz tunela, mada mislim da dvorana ni nema tunel..I da, da ne bude sve tako crno, mislim da su ti videi izlaska iz svlačionica i autobusa, kao i onih ludilo kompleksnih koreografija bacanja petaka među igračima, značajno unapređeni u odnosu na prošlu godinu. Sinoć je jedan od crnih igrača nisio crnu bandanu sa onim ustima kostura, a velike slušalice preko kapuljače stavio na slepočnice. Stajling dostojan finala u NBA, a ne samo pišljive EL.
19 hours ago19 hr 1 hour ago, Facundo Orellana said: i ko posle Željka,Trinki, da završi započeti posao ili Sale
19 hours ago19 hr Meni se čini da se previše drami, imali ste baš impresivne periode i najviše plaćate ceh lošem početku sezone kada se tim još tražio.
19 hours ago19 hr 5 minutes ago, Milošica said:Miloš VujakovićOn je Miškov jebiga, neće ga dati iz Torlaka
19 hours ago19 hr 2 minutes ago, red star forever said:Meni se čini da se previše drami, imali ste baš impresivne periode i najviše plaćate ceh lošem početku sezone kada se tim još tražio.Pa ne baš, jer smo podbacili u ključnim delovima, kada je od nas zavisilo. Da, da smo imali bolji početak sezone, ovo sada ne bi bilo bitno, jer bismo ranije obezbedili prolazak, ali činjenica je da smo fejlovali kad je od nas zavisilo.
19 hours ago19 hr 3 minutes ago, theanswer said:On je Miškov jebiga, neće ga dati iz TorlakaKad si kod Miška, imaš li info, idu li Petrović i Jović u Ameriku?
19 hours ago19 hr 1 minute ago, Milošica said:Kad si kod Miška, imaš li info, idu li Petrović i Jović u Ameriku?Ne znam, ne verujem za Petrovića. Jović će da ode verovatno.
19 hours ago19 hr Šta mislite, hoće li Žoc da podnese ostavku i zaista prihvati odgovornost, ili će ponovni restart rostera, s timšto će ipak biti manje promena nego lane?
18 hours ago18 hr Treba odraditi završetak ABA lige pošteno, pa onda svoditi račune, no ako je plan da 10/12 ovih igrača budu tu i dogodine, apsolutno suludo bi bilo smenjivanje Željka.Za razliku od prošle sezone kad je vidno bilo da je izgubio svlačionicu, sad mi se prosto čini da smo ostali bez gasa, konstantno neko fali zbog povrede i bolesti, a nismo tim sa pregršt talenta da to tek tako nadomestimo, plus imamo rupu na 4 cele sezone. Mnogo je to faktora protiv nas.Dogodine nam treba košgeter umesto Dujana i jaka četvorka i biće druga pesma.