Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

I mene zanima šta su krivi Savić i Karaičić.

Nista od ovoga ne bi bilo da uini nije toliko trolovao za Nilikinu laugh

On a more serious note, posle prosle sezone ova sezona je takva limunada, aj da uzmemo tu Abu pa da pocnu pripreme za EP.

1 nisam trolovao, ljubav prema frenku, ne može da prestane

2 to je zaista najveći žocov minijatura-greh: lika koji u nba eksplicitno važi kao premium on-ball defender, nebitno da li brani allstar igrače gabarita lillarda/irvinga ili dončića/hardena - staviš da brani lika koji ćoškari za tri poena, samo zato što si ufiksirao da će frenki da bude neki libero-safety, koji će da preseca ničije lopte i vi tako trčite kontre

bukvalno je usrao akviziciju, come to redstar frenkbro

edit pri čemu si usrao i switch defense, jer frenk je komotno preuzimao i allstar centre a iz čoška to može samo slučajno da se desi

@uini

mislim da naši forumski drugari ne vole da im se cigani useravaju u klupske mitove, makar i pod pritiskom realnosti.

to niko ne voli, ne bi voleli ni mi - da imamo klupske mitove.

10 hours ago, Vasilij Zajcev said:

Kada nije otišao posle prošle mislim da treba da ostane i sledeće, da se kompletira taj petogodišnji ciklus i podvuče crta. Uloženo/urađeno. I da to bude benchmark za sve buduće projektetm

Naravno, ne sumnjam da će već početkom te sezone krenuti spontano skandiranje "Željko ostani"

Kako to misliš Benchmark za sve buduće projekte? U smislu dati blanko nekom novom budućem treneru šta uradi nek uradi, ili u smislu"evo vidite ovako to ne treba nikada da se radi." Mi imamo jedan veliki problem. Hala je puna zbog Željka, ako ode nema pune hale. A Željko nam ništa ne deliveruje. Začarani krug. Neće Željko otpustiti ni Karaičića (za koga vidim skaču svi ko opareni) ni Savića. Teraće on i dalje, i dalje, i dalje u istom sastavu jer je ego jači od svega i svih rezultata. Željko ostaje i posle pet godina.

Kako misliš da Željko otpusti Savića? Pa nije mu on pomoćnik. Njega postavlja Ostoja.

Ako ima rezultata, ima i pune hale, nije Obradović veći od Partizana. Mali je broj trenera sa kojima bi kliknuli, ali nije Partizan navikao na prosečnost u EL, već na izuzetnost i senzaciju, koju je više puta isporučivao. Ovakvi rezultati su baš kanal, kada se doda i višegodišnja impotentnost na regionalnoj/domaćoj sceni. Postali smo kk sledeća sezona, i ko posle Željka, a iz aviona se vidi da je celokupno funkcionisanje daleko od dobrog.

2 hours ago, JPM said:

pretpostavljam zbog skautinga i trenutnog rostera. zoc je nekoliko puta ponovio kako nijednu odluku ne donosi sam, vec u saradnji sa kompletnim stafom, gde su ovi zaduzeni za pracenje igraca i neku pre-selekciju. a u ovih par sezona bilo je cini mi se mnogo vise promasaja do pogodaka. naravno da je trziste ograniceno, te da nam je budzet ipak nizi nego top tier el starosedeocima/suvlasnicima, pa i da smo u takvim uslovima primorani da se kockamo s nekim dolascima, ali da dovedes igrace poput kaminskog i vasingona i da se nadas da ce oni kliknuti s vrv trenutno najvecim kosarkasim zelotom na planeti, to je skauting level milan tarot .

naravno da je zoc najodgovorniji, al' ovaj staf ne uliva nikavo poverenje, ne deluje da tu ima ikakvog trenerskog potencijala za/u one visine koje mi, jelte, realno uvek ocekujemo da se vinemo.

2 hours ago, JPM said:

Savic lose selektira, Karaicic ne donosi table na vreme za tajmaut.

Eto..

22 minutes ago, Kreator said:

Kako to misliš Benchmark za sve buduće projekte? U smislu dati blanko nekom novom budućem treneru šta uradi nek uradi, ili u smislu"evo vidite ovako to ne treba nikada da se radi." Mi imamo jedan veliki problem. Hala je puna zbog Željka, ako ode nema pune hale. A Željko nam ništa ne deliveruje. Začarani krug. Neće Željko otpustiti ni Karaičića (za koga vidim skaču svi ko opareni) ni Savića. Teraće on i dalje, i dalje, i dalje u istom sastavu jer je ego jači od svega i svih rezultata. Željko ostaje i posle pet godina.

U smislu ocenjivanja rezultata nekog budućeg trenera. Tipa 50 miliona budžeta i pet miliona njegovog honorara, karikiram, za 1 regionalnu ligu i 1 kup.

A od punjenja hale zbog njega mi se sere više nego od punjenja sopstvenog želuca recimo čorbastim pasuljem sa suvim rebrima. Generalno taj koncept legendi i idolopoklonstva, minulog rada i čašćavanja prisustvom, sve to mi jako utiče na creva. I od takvih likova, i od takve publike.. A svakako sam napisao da predviđam masovno skandiranje da ostane. Prosto, takav smo narod.

19 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Savic lose selektira, Karaicic ne donosi table na vreme za tajmaut.

Eto..

Plus su cigani obojica

Dujan koliko god da je nedisciplinovan, isporucio bi dobrano vise od Ifea. Ne bi se toliko osjetilo dok je Karlik na klupi.

Greska je bila tjeranje Alekse. Idealan je da nosi peskir Karliku...

19 minutes ago, MiddleClass said:

Dujan koliko god da je nedisciplinovan, isporucio bi dobrano vise od Ifea. Ne bi se toliko osjetilo dok je Karlik na klupi.

Greska je bila tjeranje Alekse. Idealan je da nosi peskir Karliku...

Koji Dujan? Onaj iz kupa? Onaj iz Barselone ili Dubaija? Cak i sa ovim kanalom u koji je upao, Iffe je opet na nivou sezone vise bio koristan za ekipu od flashy DWizz, od koga smo samo sporadicno dobijali ono sto nam treba..

Za ovo ponavljanje besmislice o teranju Alekse bih odavno banovao..

ako je washington tako nedisciplinovan, tj ima taj nejebavajući stav, što bi rek'o zastavnik iz vojske, ne može se ništa prigovoriti željku što ga je precrtao.

na stranu to što niko nema magičnu kuglu za budućnos' mogao je iffe da saspe i 6x trica pa bi ispalo da je željko super-genije

igrača koji ne poštuje ekipu, treba uvek odjebati