Thursday at 19:381 day 7 minutes ago, Ratamahatta said:Loncar izgleda isto kao u drugom mandatu u PartizanuDobro je da je ziv i nadam se zdrav..
Thursday at 20:011 day Braco napacena, vidimo se u oktobru, poslednja porukica u ovom threaduEdit - i sestre napacene, i sestre napacene Edited Thursday at 20:021 day by lord_s
Thursday at 20:041 day Baš smo se raspali. Ja bih prvo trenera promenio, posebno ako ne uzme ABA ligu. Slab četirvorogodišnji period, s obzirom na ulaganja, hajp, podršku i veru u tim od strane navijača, potrošene pare... Domaće bih sve ostavio, jer je tržište nepostojeće, eventualno Lučića nekako nagovoriti, ako je to moguće. Ostavio bih dva Džonsa, Bongu i Sterlinga. Doprinos ostalih stranaca je već dugo nepostojeći.
Thursday at 20:491 day Ode topik u kurac, a nije ni čudoSamo ne znam kom se budžetu nadamo sledeće sezone. Sledeće sezone nema, biće mi zadovoljstvo da u Hali sportova gledam Aleksu Dimitrijevića i Mitra kako se kolju sa Megom.
Thursday at 20:501 day Author 7 minutes ago, hooyadahoo said:Prolazimo kroz pakao, MidžiZnam Hujo, sve znam, ali biće bolje Ne klonite duhom
Thursday at 21:381 day 1 hour ago, Facundo Orellana said:Ja bih prvo trenera promenio, posebno ako ne uzme ABA ligu. Kada nije otišao posle prošle mislim da treba da ostane i sledeće, da se kompletira taj petogodišnji ciklus i podvuče crta. Uloženo/urađeno. I da to bude benchmark za sve buduće projektetm Naravno, ne sumnjam da će već početkom te sezone krenuti spontano skandiranje "Željko ostani"
Thursday at 23:061 day 3 hours ago, lord_s said:Braco napacena, vidimo se u oktobru, poslednja porukica u ovom threaduEdit - i sestre napacene, i sestre napaceneMože Sašo™ Đorđević
Yesterday at 01:161 day 5 hours ago, lord_s said:Braco napacena, vidimo se u oktobru, poslednja porukica u ovom threaduEdit - i sestre napacene, i sestre napacenevoleo bih ga više nego leba, al mislim da je večeras žabarska prevara odradila predugovor@garmonbozia dujan živelitm je bio u kaunasu, doduše kao i ja, samo turistički
Yesterday at 02:181 day Željko ako želi da ostane neka se oslobodi Karaičića i Savića. Status quo više ne ide i nema smisla da se zajebavamo iz sezone u sezonu. Ako mu je sujeta toliko jaka da ne želi i neće to da uradi, onda neka se povuče sam. Zvezda će nas, nažalost, otresti ako budemo igrali protiv njih u aba ligi jer su previše namazani a mi ne znamo gde je levo. Ne možeš sa totalno raspalim Nilikinom, Ifeom, Washingtonom te polupokretnim Dejvisom da uradiš nešto u završnici plejofa. Ako je Željko pred početak sezone stavio aba ligu kao neki "treći, nebitan prioritet" tim gore za njega, bićemo samo ponovo poniženi.Ja bih pre Trinkijerija nego Đorđevića ali daj šta daš, može i Aleksandar Đorđević. Željko ako može u upravu umesto Savića ili gde god hoće. Može i da ostane na klupi ali samo da otera ovu dvojicu gore navedenih ali opet ponavljam, i dokazao je to milion puta do sada, sujeta mu je sigurno jaka i ne dozvoljava mu da to uradi.. U to ne sumnjam.
Yesterday at 05:231 day @Kreator , zaista nisam u toku, pitanje je iskreno - zasto vidis savica i karaicica kao probleme?