Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

7 minutes ago, Ratamahatta said:

Loncar izgleda isto kao u drugom mandatu u Partizanu

Dobro je da je ziv i nadam se zdrav..

Ponovo taj Kendrik Nan s aliekspresa

9pnc8c.jpg

Braco napacena, vidimo se u oktobru, poslednja porukica u ovom threadu
Edit - i sestre napacene, i sestre napacene

image.png

Edited by lord_s

Baš smo se raspali. Ja bih prvo trenera promenio, posebno ako ne uzme ABA ligu. Slab četirvorogodišnji period, s obzirom na ulaganja, hajp, podršku i veru u tim od strane navijača, potrošene pare... Domaće bih sve ostavio, jer je tržište nepostojeće, eventualno Lučića nekako nagovoriti, ako je to moguće. Ostavio bih dva Džonsa, Bongu i Sterlinga. Doprinos ostalih stranaca je već dugo nepostojeći.

Prolazimo kroz pakao, Midži

Ode topik u kurac, a nije ni čudo

Samo ne znam kom se budžetu nadamo sledeće sezone. Sledeće sezone nema, biće mi zadovoljstvo da u Hali sportova gledam Aleksu Dimitrijevića i Mitra kako se kolju sa Megom.

• Author
7 minutes ago, hooyadahoo said:

Prolazimo kroz pakao, Midži

Znam Hujo, sve znam, ali biće bolje

Ne klonite duhom evil_purple

1 hour ago, Facundo Orellana said:

Ja bih prvo trenera promenio, posebno ako ne uzme ABA ligu.

Kada nije otišao posle prošle mislim da treba da ostane i sledeće, da se kompletira taj petogodišnji ciklus i podvuče crta. Uloženo/urađeno. I da to bude benchmark za sve buduće projektetm

Naravno, ne sumnjam da će već početkom te sezone krenuti spontano skandiranje "Željko ostani"

Samo Ife da ostane

• Author

I obavezno da startuje u svakoj utakmici

3 hours ago, lord_s said:

image.png

Može Sašo Đorđević fantom

5 hours ago, lord_s said:

image.png

voleo bih ga više nego leba, al mislim da je večeras žabarska prevara odradila predugovor

@garmonbozia dujan živelitm je bio u kaunasu, doduše kao i ja, samo turistički

Željko ako želi da ostane neka se oslobodi Karaičića i Savića. Status quo više ne ide i nema smisla da se zajebavamo iz sezone u sezonu. Ako mu je sujeta toliko jaka da ne želi i neće to da uradi, onda neka se povuče sam. Zvezda će nas, nažalost, otresti ako budemo igrali protiv njih u aba ligi jer su previše namazani a mi ne znamo gde je levo. Ne možeš sa totalno raspalim Nilikinom, Ifeom, Washingtonom te polupokretnim Dejvisom da uradiš nešto u završnici plejofa. Ako je Željko pred početak sezone stavio aba ligu kao neki "treći, nebitan prioritet" tim gore za njega, bićemo samo ponovo poniženi.

Ja bih pre Trinkijerija nego Đorđevića ali daj šta daš, može i Aleksandar Đorđević. Željko ako može u upravu umesto Savića ili gde god hoće. Može i da ostane na klupi ali samo da otera ovu dvojicu gore navedenih ali opet ponavljam, i dokazao je to milion puta do sada, sujeta mu je sigurno jaka i ne dozvoljava mu da to uradi.. U to ne sumnjam.

@Kreator , zaista nisam u toku, pitanje je iskreno - zasto vidis savica i karaicica kao probleme?

Dobar je Zoc...nego ne valjaju ovi oko njega..