shimpu Posted June 26 Posted June 26 1 minute ago, Valkyrie said: Ko nije, neka klikne na ono plavo što piše na švapskom na naslovnoj strani Košarke. Bez flejma i provociranja. Ok 7
Popular Post shimpu Posted June 26 Popular Post Posted June 26 Nego, sudeći po achtung achtung obaveštenju, reklo bi se da konačno imamo moderatora, tačnije moderatorkinju na sportu, i to onu koja actually prati sport i ove grozne topike Em dobra riba, duhovita, voli metal i basket, bukvalno ženska verzija mene, puna podrška. 2 1 12
Valk Posted June 26 Posted June 26 Jel ovo Nikodije pisao? On voli za sebe da misli da je duhovit. Elem, ja sam samo jedna od supermoderatora, ne jedina na Sportu. Ono što je bitno je da ako vidite post koji smatrate za flejm i sl - prijavite ga, nemojte se upuštati u raspravu i nadovezivanje. Report - don't tag along! 3
Shaq Posted June 26 Posted June 26 1 minute ago, Valkyrie said: Jel ovo Nikodije pisao? On voli za sebe da misli da je duhovit. Elem, ja sam samo jedna od supermoderatora, ne jedina na Sportu. Ono što je bitno je da ako vidite post koji smatrate za flejm i sl - prijavite ga, nemojte se upuštati u raspravu i nadovezivanje. Report - don't tag along! a ko odlucuje dal je flejm ili nie i el ostala konstipacija ili ne? pitam za druga
copkillah Posted June 26 Posted June 26 puna podrška za Valk, znam da će da kasapi po zasluzi, bez obzira na klupske boje 3 1
Milošica Posted June 26 Posted June 26 Just now, copkillah said: puna podrška za Valk, znam da će da kasapi po zasluzi, bez obzira na klupske boje Frka a 2 1 3 1
copkillah Posted June 26 Posted June 26 1 minute ago, Milošica said: Frka a voli ona mene, a i ja nju, dakle sa zadovoljstvom će da me banuje ako zaslužim 1 1
Shaq Posted June 26 Posted June 26 (edited) 22 minutes ago, Valkyrie said: Ja, recimo. pa to pitam.. da ne bude da prijava automaski znaci i presudu.. posto se protiv mene vodile 2 prijave a po presudi porotnika nijedna nie bila osnovana... Edited June 26 by Shaq
Valk Posted June 26 Posted June 26 Došli smo do (možda pogrešnog ali zato plemenitog) konsenzusa da nećemo retroaktivno primenjivati nikakve mere niti ukidati prava pisanja na sportskim topicima ljudima bez da ih prethodno obavestimo šta može da ih snađe ako se namerno ogluše o ono na švapskom. Sad znate pa na volju vam kako ćete dalje. 3 1
Kreator Posted June 26 Posted June 26 1 hour ago, Milošica said: Misli se na njegovo odjebavanje Venecije da bi došao kod nas. Aha, to. Pa nebitno je to. Kao recimo kad se deca igraju šuge. Pipnula nas Venecija, sad smo mi šuga, čekamo koga ćemo mi da pipnemo da prenesemo šugu. Iovako ga gospodin Želimir Obradović nije planirao u sledećoj sezoni. Ako neće njegov nenadžer da se igra šuge, onda neka sedi pored Tegija.
Vasilij Zajcev Posted June 26 Posted June 26 2 hours ago, MiddleClass said: Epilog: Fiba presudila da je igrac slobodan Jel jeste? Ne vidim potrebu da se igrači ovako drkaju, samo sebi uništavamo reputaciju.. +blamiranje. A koje vajde imaš sve i da presude u tvoju korist..
Nikodije Posted June 26 Posted June 26 ja poslednje sto sam ocekivao od robije i savica je da im igraci odlaze ovoliko nezadovoljni, plus ova sranja sa madarom i kaboklom. kako sve to objasniti?
Recommended Posts