April 3Apr 3 Author Sve je pakleno, mi, kvalitet slike na Areni, komentatori, Loncar ubija u pojam, ovo su strašne stvariA najstrasniji je Ife
April 3Apr 3 1 minute ago, Eleniko said:solidno, daleko iznad onih likova sa SK, naročito vlahovića.Loncar je mnogo naporan, pa jos ne zaklapa...Istice ozbiljnu kandidaturu za Kuzminog naslednika.
April 3Apr 3 ife, katastrofa, dobar u odbrani, posle ife lof u napadu. loki mora da je menjao zube, nemam drugog objasnjenja .
April 3Apr 3 a i mislim da se prodao, ali to iziskuje guglanje, nemam zivaca, zivot mi u kuradc odlazi.
April 3Apr 3 Jos i odlicno ispade ova zavrsnica, umesto 3 bacanja + napad, 2 bacanja i odlican Nakic koji se setio da je jedno 26 godina mladji od Danstona
April 3Apr 3 Zavidim vama koji imate dobar vid, ja ne vidim nikakvu razliku u kvalitetu slike. HD bio SK, HD je i ovo, osim ako postoje neke varijacije između HD-ova? Ali biće da sam ćorav pre.
April 3Apr 3 5 minutes ago, FPLS said:Loncar je mnogo naporan, pa jos ne zaklapa...Istice ozbiljnu kandidaturu za Kuzminog naslednika.Ovo
April 3Apr 3 6 minutes ago, FPLS said:Loncar je mnogo naporan, pa jos ne zaklapa...Istice ozbiljnu kandidaturu za Kuzminog naslednika.i pogoršava se kako utakmica odmičemada je ovaj dečko koji je glavni sasvim okej pa se da gledati