Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

1 hour ago, IgaBiva said:

Da, i ja sam jutros dobio sve Arene. Sad, da li je to dobro za moje zivce, videcemo veceras...

Pazi, kad malo razmislimo i uporedimo koliko para je uloženo u igrače po tim nekim tabelsma, ispada negde da smo baš gde treba - tu u sredini. Objektivne okolnosti : nov tim, sve novo, izabrati žito od kukolja za dalje itd... A opet sa druge strane, tužno je da kod kuće nemamo više pobeda, pogotovo pred takvom sjajnom atmosferom koju prave grobari. Ostajemo u igri do, evo, predzadnjeg kola sigurno. Nekako tešim sam sebe, mada bez normalne četvorke teško da smo i mogli bolje.

• Replies 16k
  • Views 800.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Nadam se da gotivite čaj od koprive pošto Tajrik ne igra večeras

• Popular Post

IMG_0757.jpeg

pozdrav iz suncem okupanog kaunasa sestre i braćo u patnji

jedan žalgirio će pasti večeras

prtzn

✊🏻

2 hours ago, Kreator said:

Pazi, kad malo razmislimo i uporedimo koliko para je uloženo u igrače po tim nekim tabelsma, ispada negde da smo baš gde treba - tu u sredini. Objektivne okolnosti : nov tim, sve novo, izabrati žito od kukolja za dalje itd... A opet sa druge strane, tužno je da kod kuće nemamo više pobeda, pogotovo pred takvom sjajnom atmosferom koju prave grobari. Ostajemo u igri do, evo, predzadnjeg kola sigurno. Nekako tešim sam sebe, mada bez normalne četvorke teško da smo i mogli bolje.

Razumem sta hoces da kazes ali je ovaj tim odigrao nekoliko fenomenalnih utakmica - ono gazenje Monaka, Milana i Panatenaikosa je stvarno bilo za udzbenike. Zbog toga sam se ponadao da mogu jako i do samog kraja - ako nista, bar u play off.

Do druge utakmice protiv Zvezde smo bili sjajni a onda se opet nesto desilo i tim izgleda kao na pocetku, ne mogu da se sastave i svo samopouzdanje je nestalo. Nije mi jasno kako i zasto.

Ipak, bez obzira na sve, imaju moju podrsku do samog kraja. Ako sledece godine ostane vecina nosilaca, imamo cemu da se nadamo.

Nadam se da je Dujan u ekipi večeras.

Nije

Poku otkrio da želi da ostane u Partizanu.

„Ne znam da li će to pokazati ova sezona ili sledeće, ali mislim da je ovo dobro mesto za mene – tu i ostajem. Zadovoljan sam i nastaviću da radim“, smatra Pokuševski.

Saradnja sa Željkom Obradovićem je zaista posebna za njega, pogotovo u ovim godinama.

„To je velika prilika. Teško je, nije lako. Ali znao sam gde idem i sa kim ću da treniram. Ovde, moram da spomenem Bogdana Karačića. Svako jutro treniram sa njim pre treninga, a ponekad i posle. Uzimam svoje vreme, radim. Možda to neće biti vidljivo ove sezone ili sledeće, ali sigurno će se doći s vremenom“, istakao je Pokuševski.

bice useravanje u svakom slucaju.

moram kupiti napacenoj midzi majicu njenog drugog omiljenog benda, oasisa, posle barba & two whiskey bottles.

1 je barba, ali 2 su flase. i 2 brata.

Radojevic i Loki zajedno komentarisu. Duplo bolje nego Vlahovic ili Jancic solo..

• Author

Ovi iz Žalgirisa uvek go all out za ovo otvaranje utakmice. Mad rispekat

giphy.gif?cid=6c09b952yudabu4xcok4hp6662

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Radojevic i Loki zajedno komentarisu. Duplo bolje nego Vlahovic ili Jancic solo..

Kod Radojevića najviše iritira to će da koristi milion stranih izraza gde im mesto nije, tu izgorim :D

Ali da, Vlahović i onaj drugi veze nemaju

Just now, garmonbozia said:

Kod Radojevića najviše iritira to će da koristi milion stranih izraza gde im mesto nije, tu izgorim :D

Ali da, Vlahović i onaj drugi veze nemaju

Goriš uvek maco

• Author
9 minutes ago, holden kolfild said:

bice useravanje u svakom slucaju.

moram kupiti napacenoj midzi majicu njenog drugog omiljenog benda, oasisa, posle barba & two whiskey bottles.

1 je barba, ali 2 su flase. i 2 brata.

To je to wub