Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

1 hour ago, IgaBiva said:

Da, i ja sam jutros dobio sve Arene. Sad, da li je to dobro za moje zivce, videcemo veceras...

Pazi, kad malo razmislimo i uporedimo koliko para je uloženo u igrače po tim nekim tabelsma, ispada negde da smo baš gde treba - tu u sredini. Objektivne okolnosti : nov tim, sve novo, izabrati žito od kukolja za dalje itd... A opet sa druge strane, tužno je da kod kuće nemamo više pobeda, pogotovo pred takvom sjajnom atmosferom koju prave grobari. Ostajemo u igri do, evo, predzadnjeg kola sigurno. Nekako tešim sam sebe, mada bez normalne četvorke teško da smo i mogli bolje.

Nadam se da gotivite čaj od koprive pošto Tajrik ne igra večeras

• Popular Post

IMG_0757.jpeg

pozdrav iz suncem okupanog kaunasa sestre i braćo u patnji

jedan žalgirio će pasti večeras

prtzn

✊🏻

2 hours ago, Kreator said:

Pazi, kad malo razmislimo i uporedimo koliko para je uloženo u igrače po tim nekim tabelsma, ispada negde da smo baš gde treba - tu u sredini. Objektivne okolnosti : nov tim, sve novo, izabrati žito od kukolja za dalje itd... A opet sa druge strane, tužno je da kod kuće nemamo više pobeda, pogotovo pred takvom sjajnom atmosferom koju prave grobari. Ostajemo u igri do, evo, predzadnjeg kola sigurno. Nekako tešim sam sebe, mada bez normalne četvorke teško da smo i mogli bolje.

Razumem sta hoces da kazes ali je ovaj tim odigrao nekoliko fenomenalnih utakmica - ono gazenje Monaka, Milana i Panatenaikosa je stvarno bilo za udzbenike. Zbog toga sam se ponadao da mogu jako i do samog kraja - ako nista, bar u play off.

Do druge utakmice protiv Zvezde smo bili sjajni a onda se opet nesto desilo i tim izgleda kao na pocetku, ne mogu da se sastave i svo samopouzdanje je nestalo. Nije mi jasno kako i zasto.

Ipak, bez obzira na sve, imaju moju podrsku do samog kraja. Ako sledece godine ostane vecina nosilaca, imamo cemu da se nadamo.

Nadam se da je Dujan u ekipi večeras.

Nije

Poku otkrio da želi da ostane u Partizanu.

„Ne znam da li će to pokazati ova sezona ili sledeće, ali mislim da je ovo dobro mesto za mene – tu i ostajem. Zadovoljan sam i nastaviću da radim“, smatra Pokuševski.

Saradnja sa Željkom Obradovićem je zaista posebna za njega, pogotovo u ovim godinama.

„To je velika prilika. Teško je, nije lako. Ali znao sam gde idem i sa kim ću da treniram. Ovde, moram da spomenem Bogdana Karačića. Svako jutro treniram sa njim pre treninga, a ponekad i posle. Uzimam svoje vreme, radim. Možda to neće biti vidljivo ove sezone ili sledeće, ali sigurno će se doći s vremenom“, istakao je Pokuševski.

bice useravanje u svakom slucaju.

moram kupiti napacenoj midzi majicu njenog drugog omiljenog benda, oasisa, posle barba & two whiskey bottles.

1 je barba, ali 2 su flase. i 2 brata.

Radojevic i Loki zajedno komentarisu. Duplo bolje nego Vlahovic ili Jancic solo..

• Author

Ovi iz Žalgirisa uvek go all out za ovo otvaranje utakmice. Mad rispekat

giphy.gif?cid=6c09b952yudabu4xcok4hp6662

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Radojevic i Loki zajedno komentarisu. Duplo bolje nego Vlahovic ili Jancic solo..

Kod Radojevića najviše iritira to će da koristi milion stranih izraza gde im mesto nije, tu izgorim :D

Ali da, Vlahović i onaj drugi veze nemaju

Just now, garmonbozia said:

Kod Radojevića najviše iritira to će da koristi milion stranih izraza gde im mesto nije, tu izgorim :D

Ali da, Vlahović i onaj drugi veze nemaju

Goriš uvek maco

• Author
9 minutes ago, holden kolfild said:

bice useravanje u svakom slucaju.

moram kupiti napacenoj midzi majicu njenog drugog omiljenog benda, oasisa, posle barba & two whiskey bottles.

1 je barba, ali 2 su flase. i 2 brata.

To je to wub