Thursday at 14:142 days 1 hour ago, IgaBiva said:Da, i ja sam jutros dobio sve Arene. Sad, da li je to dobro za moje zivce, videcemo veceras...Pazi, kad malo razmislimo i uporedimo koliko para je uloženo u igrače po tim nekim tabelsma, ispada negde da smo baš gde treba - tu u sredini. Objektivne okolnosti : nov tim, sve novo, izabrati žito od kukolja za dalje itd... A opet sa druge strane, tužno je da kod kuće nemamo više pobeda, pogotovo pred takvom sjajnom atmosferom koju prave grobari. Ostajemo u igri do, evo, predzadnjeg kola sigurno. Nekako tešim sam sebe, mada bez normalne četvorke teško da smo i mogli bolje.
Thursday at 16:212 days Popular Post pozdrav iz suncem okupanog kaunasa sestre i braćo u patnjijedan žalgirio će pasti večerasprtzn ✊🏻
Thursday at 16:232 days 2 hours ago, Kreator said:Pazi, kad malo razmislimo i uporedimo koliko para je uloženo u igrače po tim nekim tabelsma, ispada negde da smo baš gde treba - tu u sredini. Objektivne okolnosti : nov tim, sve novo, izabrati žito od kukolja za dalje itd... A opet sa druge strane, tužno je da kod kuće nemamo više pobeda, pogotovo pred takvom sjajnom atmosferom koju prave grobari. Ostajemo u igri do, evo, predzadnjeg kola sigurno. Nekako tešim sam sebe, mada bez normalne četvorke teško da smo i mogli bolje.Razumem sta hoces da kazes ali je ovaj tim odigrao nekoliko fenomenalnih utakmica - ono gazenje Monaka, Milana i Panatenaikosa je stvarno bilo za udzbenike. Zbog toga sam se ponadao da mogu jako i do samog kraja - ako nista, bar u play off.Do druge utakmice protiv Zvezde smo bili sjajni a onda se opet nesto desilo i tim izgleda kao na pocetku, ne mogu da se sastave i svo samopouzdanje je nestalo. Nije mi jasno kako i zasto.Ipak, bez obzira na sve, imaju moju podrsku do samog kraja. Ako sledece godine ostane vecina nosilaca, imamo cemu da se nadamo.
Thursday at 16:412 days Poku otkrio da želi da ostane u Partizanu.„Ne znam da li će to pokazati ova sezona ili sledeće, ali mislim da je ovo dobro mesto za mene – tu i ostajem. Zadovoljan sam i nastaviću da radim“, smatra Pokuševski.Saradnja sa Željkom Obradovićem je zaista posebna za njega, pogotovo u ovim godinama.„To je velika prilika. Teško je, nije lako. Ali znao sam gde idem i sa kim ću da treniram. Ovde, moram da spomenem Bogdana Karačića. Svako jutro treniram sa njim pre treninga, a ponekad i posle. Uzimam svoje vreme, radim. Možda to neće biti vidljivo ove sezone ili sledeće, ali sigurno će se doći s vremenom“, istakao je Pokuševski.
Thursday at 16:502 days bice useravanje u svakom slucaju.moram kupiti napacenoj midzi majicu njenog drugog omiljenog benda, oasisa, posle barba & two whiskey bottles.1 je barba, ali 2 su flase. i 2 brata.
Thursday at 16:552 days Radojevic i Loki zajedno komentarisu. Duplo bolje nego Vlahovic ili Jancic solo..
Thursday at 16:572 days Author Ovi iz Žalgirisa uvek go all out za ovo otvaranje utakmice. Mad rispekat
Thursday at 16:582 days 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Radojevic i Loki zajedno komentarisu. Duplo bolje nego Vlahovic ili Jancic solo..Kod Radojevića najviše iritira to će da koristi milion stranih izraza gde im mesto nije, tu izgorim :DAli da, Vlahović i onaj drugi veze nemaju
Thursday at 16:592 days Just now, garmonbozia said:Kod Radojevića najviše iritira to će da koristi milion stranih izraza gde im mesto nije, tu izgorim :DAli da, Vlahović i onaj drugi veze nemajuGoriš uvek maco
Thursday at 17:002 days Author 9 minutes ago, holden kolfild said:bice useravanje u svakom slucaju.moram kupiti napacenoj midzi majicu njenog drugog omiljenog benda, oasisa, posle barba & two whiskey bottles.1 je barba, ali 2 su flase. i 2 brata.To je to