March 31Mar 31 Slađe je naguziti Real nego da Zvezda ispadne.A najslađe bi bilo naguziti ih uz otvorenu sudijsku krađu. Mogla bi Sandra Afrika malo da se žrtvuje za dres najdražih boja.
March 31Mar 31 pa i da cigosi prođu u top10 /što ne bi bilo okej iz niza razloga, sns, rusofilija da ne idemo dalje/, dalje od toga neće moći, krug koji se zatvara od 7 do 10 mesta je neprelazan za njih. to što je 2x dobiven pariz je nemoguće ponoviti, nemanjica je dobila pa je baš tu negde od revanša sa njima u areni na poštedi.
March 31Mar 31 1 hour ago, April said:Slađe je naguziti Real nego da Zvezda ispadne.To svakako - toliko ne volim Real da sam prosle sedmice navijao za Zvezdu.
April 2Apr 2 sanjao sam noćas da se trinkijeri ovog leta vratio u kkp i da je željko doviđons.sad me boli glava i stego me išijas, od ranog jutra.
April 3Apr 3 On 30. 3. 2025. at 12:23, IgaBiva said:Da li je to potvrđeno? Pisalo se da će i Arene na EON ali se ne zna kada.Od ponoći su na eon-u. Evo screenshot moje eon aplikacije :
April 3Apr 3 Author Karađorđe lep si čojk ako je suditi po ovom eon avataru Edited April 3Apr 3 by Midžeta
April 3Apr 3 2 hours ago, Kreator said:Od ponoći su na eon-u. Evo screenshot moje eon aplikacije :Da, i ja sam jutros dobio sve Arene. Sad, da li je to dobro za moje zivce, videcemo veceras...