March 29Mar 29 6 hours ago, hooyadahoo said:Sport klub prestaje da postoji? Šta će ovi koji su na SBB?Ništa. Nastaviće da gledaju sve arene koje stižu čim se ugasi SK.
March 30Mar 30 18 hours ago, Papovac said:ok, skapirali smo. oce govna da nas ponize. sta je tu nejasno.Mozda i budu ti gosti, ali ta slika je montaza.
March 30Mar 30 12 hours ago, Kreator said:Ništa. Nastaviće da gledaju sve arene koje stižu čim se ugasi SK.Da li je to potvrđeno? Pisalo se da će i Arene na EON ali se ne zna kada.
March 31Mar 31 On 28. 3. 2025. at 23:28, Profesionalac said:"Realni" scenariji u kojima prolazimo su nam - krug sa ciganima, krug sa ciganima i milanom, krug sa Realom i Ciganima (ako Pariz dobije u Madridu), jurenje +8 sa Realom (ako Pariz dobije u Madridu, a cigani uzmu EFES ili PAO), bilo koja pobeda protiv Reala ako u krug ulazi i Milano. Dobri smo i u krugu Real, Milano, KKCZ.Mislim da je nerealno razmatrati oba poraza Pariza (odgovara nam), Efesa (nikako ne odgovara) i Barse - pa nisam ni gledao kombinacije krugova sa tim klubovima.Edit ladno sam računao da su cigani dobili Milano 82-80, znači ništa od krugova koje uključuju CZ i MilanoKrug sa zvezdom i milanom : milano 10, mi 11, zvezda 12
March 31Mar 31 2 hours ago, Kreator said:Krug sa zvezdom i milanom : milano 10, mi 11, zvezda 12ja bih ovo potpisao. manje stresa i taman smo tamo gde naprednjački projekti uvek i završe. samo zvezda neće izgubiti od efesa kući jbg.
March 31Mar 31 Just now, theanswer said:samo zvezda neće izgubiti od efesa kući jbg.džinksaš ali će zvezda pre dobiti pao u oaki, mada neće ni to, nego efes kod kućeovaj blow protiv reala se ne može resetovati tek tako, naročito u ekipi sa dosta unutrašnjih sukoba
March 31Mar 31 2 minutes ago, Eleniko said:džinksaš ali će zvezda pre dobiti pao u oaki, mada neće ni to, nego efes kod kućeovaj blow protiv reala se ne može resetovati tek tako, naročito u ekipi sa dosta unutrašnjih sukobanapravio se od efesa odjednom bauk koji je nepobediv a u stvari realno je zicer da se dobije i da se ide dalje sa sasvim ok pozicije čak ako rezultati ne budu ludački
March 31Mar 31 Bila bi super fora da mi izgubimo od Zalgirisa i tako izgubimo sve sanse za dalje a da Zvezdi treba nasa pobeda nad Realom u poslednjem kolu.