Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

6 hours ago, hooyadahoo said:

Sport klub prestaje da postoji? Šta će ovi koji su na SBB?

Ništa. Nastaviće da gledaju sve arene koje stižu čim se ugasi SK.

18 hours ago, Papovac said:

ok, skapirali smo. oce govna da nas ponize. sta je tu nejasno.

Mozda i budu ti gosti, ali ta slika je montaza.

12 hours ago, Kreator said:

Ništa. Nastaviće da gledaju sve arene koje stižu čim se ugasi SK.

Da li je to potvrđeno? Pisalo se da će i Arene na EON ali se ne zna kada.

Leptejebo kakve su to bile utakmice...

Jos uzivo u hali.

gospode

Super Mario

uz obavezan napus par napada kasnije...

I zasluzio je, Kad si sam, jos ti ide, uzmi otvoren sut nemoj da komplikujes..

51 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Super Mario

Grickao je klitoris

Lepo igra lepi Mario

2 hours ago, Milošica said:

Grickao je klitoris

valjda super-klitoris mellow

On 28. 3. 2025. at 23:28, Profesionalac said:

"Realni" scenariji u kojima prolazimo su nam - krug sa ciganima, krug sa ciganima i milanom, krug sa Realom i Ciganima (ako Pariz dobije u Madridu), jurenje +8 sa Realom (ako Pariz dobije u Madridu, a cigani uzmu EFES ili PAO), bilo koja pobeda protiv Reala ako u krug ulazi i Milano. Dobri smo i u krugu Real, Milano, KKCZ.

Mislim da je nerealno razmatrati oba poraza Pariza (odgovara nam), Efesa (nikako ne odgovara) i Barse - pa nisam ni gledao kombinacije krugova sa tim klubovima.

Edit ladno sam računao da su cigani dobili Milano 82-80, znači ništa od krugova koje uključuju CZ i Milano

Krug sa zvezdom i milanom : milano 10, mi 11, zvezda 12

2 hours ago, Kreator said:

Krug sa zvezdom i milanom : milano 10, mi 11, zvezda 12

ja bih ovo potpisao. manje stresa i taman smo tamo gde naprednjački projekti uvek i završe.

samo zvezda neće izgubiti od efesa kući jbg.

Just now, theanswer said:

samo zvezda neće izgubiti od efesa kući jbg.

džinksaš ali će zvezda pre dobiti pao u oaki, mada neće ni to, nego efes kod kuće

ovaj blow protiv reala se ne može resetovati tek tako, naročito u ekipi sa dosta unutrašnjih sukoba

2 minutes ago, Eleniko said:

džinksaš ali će zvezda pre dobiti pao u oaki, mada neće ni to, nego efes kod kuće

ovaj blow protiv reala se ne može resetovati tek tako, naročito u ekipi sa dosta unutrašnjih sukoba

napravio se od efesa odjednom bauk koji je nepobediv a u stvari realno je zicer da se dobije i da se ide dalje sa sasvim ok pozicije čak ako rezultati ne budu ludački

Bila bi super fora da mi izgubimo od Zalgirisa i tako izgubimo sve sanse za dalje a da Zvezdi treba nasa pobeda nad Realom u poslednjem kolu.