Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

33 minutes ago, Eleniko said:

spremite se za EL studio na areni, specijal za prolaz

GnNUh5cWgAANuuJ?format=jpg&name=large

Uzas. Arena je informer sa sportskim sadrzajem.

Pa nije da biju ko ne gleda Andjusa i Jakovljevica. Ja ni do sada nisam gledao taj uvodni program, a komentator ce kapiram biti Radojevic, tako da su gledaoci na dobitku sto se toga tice..

samo cepaj kajri i ne osvrći se

33 minutes ago, *edited by mod said:

Nategnuto je to za izlazak. Do ponedeljka bili u Dubaiju u petak igrali utakmicu. Nije baš termin za ludi noćni provod

pa to, kapiram da su s'nogu zviznuli par pica uz carpaccio, jer su dobrostojeci pa ne moraju u maxi delhaize za takvo druzenje.

kenja dule, zeljko bi ih vec eliminisao sve, imajuci u vidu njegov stav ka takvim stvarima u pripremnom periodu a ne prwd the tekmu.

36 minutes ago, Milošica said:

Bio je izlazak ali nije bilo ništa spektakularno.

Voleo bih da vidim Duleta kako spočitava nešto Mekejlebu ili Pekoviću što stan nisu videli. I Duletovu reakciju da je neko to komentarisao tad, verovatno bi bila teorija kako neko buši klub iznošenjem tih informacija.

Mekejleb se nije treznio godinu dana kad je bio kod nas, a verovatno i posle. I to znam iz dosta pouzdanih izvora.

Ovo za Andjusa i Jakovljevica je patka, nema te najave na zvanicnom sajtu Arene

Oko tog famoznog #nijesedesilo jednogodisnjeg netreznjenja Mekejleba, da je makar jednom zakasnio na trening ili dosao mamuran da ne zna gde je levo, gde desno, naravno da bi mu Dule ozbiljno prikenjao. O dolasku na utakmicu u takvom stanju da ne pricam. Posle drugog puta bi bio precrtan. I kad je znao da zaglavi nocu, to se sutradan uopste nije primecivalo na treningu.

S druge strane, Duane pici igrice po celu noc, pa onda kasni na treninge, posto je nedovoljno ispavan ne moze da se sastavi i prakticno je neupotrebljiv. Ajde jednom, ajde drugi put, ali kad se ponavlja onda snosis posledice. Kada neko mentalno nije spreman i fokusiran, onda i ne treba da cudi sto kad ga uvedes ga u Barseloni, on se izbaci u 3-4 minuta, jer je koncentracija 0. Protiv Efesa igra frajer za sebe. I onda cemo da kukamo sto nije u 12, a bas nam je potreban. Da, potreban nam je da se ponasa profesionalno, da radi ono sto se od njega trazi (a sto ume), jer onda i tim ima koristi. Ako to nije u stanju, sta da mu radim, steti i sebi i timu..

@Jimmy Kowalski

Ja se potpuno slažem sa tobom, ovde govorim samo o Duletovoj izjavi koja je više u svrhu Duletovog ega "da vidite vi kakve informacije imam" nego što stvarno može doprineti bilo čemu.

Ubeđen sam da bi Željko iz poštovanja prema Duletu isto to prećutao da su uloge obrnute.

Slazem se oko toga. U obrnutoj situaciji Zeljko ne bi javno iznosio sta se desava u drugom klubu ni da ga pitas za komentar, a kamoli samoinicijativno kao Dule. Koliko god nije korektno ili kolegijalno, ne znaci ni da je netacno. Nije on ni rekao da su pijancili celu noc, ali nijedan trener ne moze blagonaklono da gleda da vece pred jako vazan mec, igraci daju sebi oduska i izadju.

Ja laicki mogu i da razumem njihovu potrebu za ventiliranjem, u smislu da osecaju pritisak zbog vaznosti meca, ali nema niceg vaznijeg od dobrog sna da bi usao mentalno i fizicki spreman..

Edited by Jimmy Kowalski

Brate, zbog Džimija sam najviše puta promenio stav na forumu. Kakav tata level-headnessa

2 hours ago, Eleniko said:

ok, skapirali smo. oce govna da nas ponize. sta je tu nejasno.

Sport klub prestaje da postoji? Šta će ovi koji su na SBB?

30 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Nije on ni rekao da su pijancili celu noc, ali nijedan trener ne moze blagonaklono da gleda da vece pred jako vazan mec, igraci daju sebi oduska i izadju.

Ja laicki mogu i da razumem njihovu potrebu za ventiliranjem, u smislu da osecaju pritisak zbog vaznosti meca, ali nema niceg vaznijeg od dobrog sna da bi usao mentalno i fizicki spreman..

prošla su vremena karantina i lažnog karantina.

odgovorni ljudi će sesti negde u javnost i popiti po piće dva, pojesti nešto i spakovati se doma, što po svemu sudeći izgleda kao realan scenario ovog "izašli pre tekme"

mogli su isto tako da sednu na nečiju gajbu, pozovu kurve i koku i odvale se da ih niko ne vidi a dule nema ključeve.

u svakom slučaju su svi bili energetski okej na toj tekmi, na stranu ovaj gejmer nesrećnik.

Daleko su svi bili od potrebnog energetskog nivoa. Nama se pre toga kod kuce jos nije desilo da protivnik ode na dvocifrenu razliku a mi spustimo gace. Jurili smo velike zaostatke i protiv Monaka, i protiv Barselone, malo nam oba puta falilo i da preokrenemo. Protiv Efesa je izostala takva reakcija..

Edited by Jimmy Kowalski

6 hours ago, Eleniko said:

Gtr montaza fantom