Friday at 22:294 days 9 minutes ago, MeanM@ said:Zasto je u ovoj varijanti Armani ispred Partizana? Bolji i od njih i od Zvezde medjusobno, svi na 18:16.Zato što je vas milano zveknuo dva puta. Prvo se gleda u trouglu ko ima najviše pobeda ukupno.
Friday at 22:324 days 2 minutes ago, FPLS said:Zato sto u tom trouglu Armani ima tri pobede, Partizan dve, Zvezda jednu.Aaa, ukupan broj pobeda se prvo gleda u trouglu, cetvorouglu…, ne kos razlika u odnosu na protivnike. Nesam znaoYea, thanks Edited Friday at 22:354 days by MeanM@
Friday at 22:434 days Drugu godinu zaredom se raspadamo u Željkovom februaru i ostajemo na podu. Pamtim neka izdanja u decembru prošle sezone kad su se već rezervisale karte za F4, a PJ izgledao kao sam Kobi. I onda kanal. Do kraja sezone. Ove godine bolje složen tim, moćne serije, opet loženje i kanal posle dva izgubljena Derbija. I opet iste priče o malim faulovima. Ne, nije problem odbrana. Tim je u kurcu i bez kontrole, vođe, kapitena.
Friday at 23:324 days biće da su i kod jednih i kod drugih blizanaca problem nerealna očekivanja spram kvalitete, mogućnosti svega. pogledajte ko vodi vas pa ko vodi nas, ne moramo da idemo dalje. i još kada u jednačinu uključimo i karmu, dobijemo ovo što smo dobili, 2 džaka krompira.
Saturday at 09:184 days @April Ako im nešto treba, to je malo manje kontrole. I malo više strpljenja. To što u aprilu povremeno izgledaju kao amaterska grupa gradjana je baš posledica apsolutne kontrole i njihove nesposobnosti da intuitivno prihvate to što se od njih traži. Timovi generalno najbolje funkcionišu (ne samo košarkaški ili sportski uopšte) kada menadžer više manje pusti da se uloge u timu same iskristalisu. Njegov posao onda je da to ispegla, izglanca, utegne koliko može. Naravno, on tokom selekcije vidi kako bi to moglo da izgleda, ali nikad to ne ispadne baš tako kako je zamislio. Elem, tu taj zocov mega ego dolazi do punog izražaja, i ovo što se dešava me ništa ne čudi. Kad ti jebeš kevu igraču koji je uradio nešto dobro samo zato što se to ne uklapa u tvoju viziju funkcionisanja tima, onda se on izgubi i iako se trudi da te posluša on više manje nema pojma šta radi. Da ne serem puno, kao klasični navijači smo ćutali i verovali dok je išlo dobro, sad se stare nedoumice vraćaju. Možda smo se opet zajebali, aj da vidimo. Ako uzmemo Abu - neće biti sezona iz snova, ali ni katastrofa. Što se mene lično tiče, ja bih bez obzira na rezultate više voleo na klupi trinkija.
Saturday at 10:093 days Zeljko ne samo da ne jebe kevu igracima kada urade nesto dobro, nego im ne jebe dovoljno kada rade lose i na stetu tima. Mi smo najbolje izgledali kada su igraci radili tacno ono sto im je receno da rade. I bili dovoljno motivisani da ispunjavaju svoje zadatke. Samo sto je Zeljko postao suvise mekan, suvise se trudi da se prilagodi igracima, da im bude drugar. A kako to obicno biva, das im mali prst, oni ti uzmu celu saku. Ispricao je Dule da su cetvorica igraca bila u provodu noc pred utakmicu sa Efesom. Nakon utakmice, negde posle ponoci zezaju se nasi stranci i njihovi, kao da su na zurci. Bogdan je pricao da je posle poraza uvek bio utucen, kakva vecera, kakvi bakraci, ne izlazis nigde od sramote. Kod Duleta bi posle onakvog brukanja imali trening u 5 ujutro, kod Zeljka dobijes slobodan dan (koji inace dobiju svake nedelje)..
Saturday at 10:293 days Ja se slažem sa tobom, zato što pričamo o 2 različite stvari. Ti pričaš o disciplini, ja o kontroli.
Saturday at 11:003 days I oko odbrane, podatak koji dovoljno govori. Od 16 pobeda, samo u tri slucaja smo primili vise od 80 poena. Tako da recept za pobede je jasan..
Saturday at 11:243 days 3 minutes ago, uini said:ali dule koji se i dalje bavi spijunskim poslom volonterskiIli mu je to Žoc javio i rekao "ajde reci da su 4 moja igrača bančila pred utakmicu, ne bih ja to da izmosim u javnost". Čisto sumnjam da je Dulo to izneo na svoju ruku.
Saturday at 11:243 days 4 minutes ago, uini said:ali dule koji se i dalje bavi spijunskim poslom volonterskilik realno kenja za medalju, da nema toliki ludački kredit kod core navijača svi bi ga gledali kao na zalutalu budalu pred kamere.
Saturday at 12:433 days 1 hour ago, uini said:ali dule koji se i dalje bavi spijunskim poslom volonterskiNategnuto je to za izlazak. Do ponedeljka bili u Dubaiju u petak igrali utakmicu. Nije baš termin za ludi noćni provod
Saturday at 12:453 days Just now, *edited by mod said:Nategnuto je to za izlazak. Do ponedeljka bili u Dubaiju u petak igrali utakmicu. Nije baš termin za ludi noćni provodBio je izlazak ali nije bilo ništa spektakularno.Voleo bih da vidim Duleta kako spočitava nešto Mekejlebu ili Pekoviću što stan nisu videli. I Duletovu reakciju da je neko to komentarisao tad, verovatno bi bila teorija kako neko buši klub iznošenjem tih informacija. Edited Saturday at 12:463 days by Milošica