Friday at 20:124 days Just now, JPM said:Nisam se toga setio.Gubimo mi sve do kraja ali vi da dobijete obe tesko.Pa jeste teško + ako bude još neko na 18-16 prave se krugovi pa još teže ...
Friday at 20:254 days Paris ubi Panathinakosa ili bolje reči ovi pustaju tako da to je definitivno to za ovu sezonu.
Friday at 20:294 days 2 minutes ago, Cash said:Paris ubi Panathinakosa ili bolje reči ovi pustaju tako da to je definitivno to za ovu sezonu.Za mene je sezona u evroligi završena još juče. Ovo čak i da se dokopamo nekog desetog ili devetog mesta je samo mučenje i još neki bolan, ubedljiv poraz. Kad je teško - svi se kriju iza Karlika, Tajrika, Brauna. Edited Friday at 20:294 days by Kreator
Friday at 20:414 days Just now, Cash said:Da ali ovo što večeras PAO radi je sramotno.Pa i nije. Boli ih uvo, teško mogu gore ili dole. Parizu više znači nego njima. I zvezda dobija pao u zadnjem kolu, moje mišljenje. edit: u stvari mogu dole, grešim. Može Monako da ih pretekne. Edited Friday at 20:424 days by Kreator
Friday at 20:424 days Posto smo sad sa ovim rezultatima ispali, mozda i dobijemo makar neku preostalu utakmicu jer vise nema pritiska..
Friday at 20:494 days 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Posto smo sad sa ovim rezultatima ispali, mozda i dobijemo makar neku preostalu utakmicu jer vise nema pritiska..Pao smanjio na -7. Ne predaje se
Friday at 21:204 days 5 minutes ago, Hele said:Jese ispali?Nismo. Čekamo da izgubite zadnje dve, mi dobijemo zadnje dve i vi budete 11. Može? Edited Friday at 21:214 days by Kreator
Friday at 22:064 days 46 minutes ago, Kreator said:Nismo. Čekamo da izgubite zadnje dve, mi dobijemo zadnje dve i vi budete 11.Može?Bolji medjusobni od nas?
Friday at 22:124 days Just now, Hele said:Bolji medjusobni od nas?Ma zajebavam se. Ako Milano dobije obe, vi izgubite obe a mi dobijemo obe, milano je 10, mi 11, vi 12.Evo ti kombine kad baš insistiraš.Prvi uslov svih uslova da mi MORAMO da dobijemo u kaunasu inače ćao-zdravo. (Verovatno će tako i biti - ubiće nas Trinki ko zeca, ne znamo da pobedimo pod pritiskom + se igrači kriju iza braće džons i brauna)Osim naše duple pobede potrebno je i nešto od ovoga:dupli poraz zvezde i jedan poraz armanijaporaz reala od pariza i jurimo u zadnjem kolu razliku (+7)dupli poraz zvezde i dupli poraz parizaporaz reala i dve pobede armanija - pravi se trougao između nas, reala i armanija i mi najbolju u trouglu. Edited Friday at 22:144 days by Kreator
Friday at 22:194 days Zasto je u ovoj varijanti Armani ispred Partizana? Bolji i od njih i od Zvezde medjusobno, svi na 18:16.4 minutes ago, Kreator said:Ma zajebavam se. Ako Milano dobije obe, vi izgubite obe a mi dobijemo obe, milano je 10, mi 11, vi 12.
Friday at 22:274 days 6 minutes ago, MeanM@ said:Zasto je u ovoj varijanti Armani ispred Partizana? Bolji i od njih i od Zvezde medjusobno, svi na 18:16.Zato sto u tom trouglu Armani ima tri pobede, Partizan dve, Zvezda jednu.
Friday at 22:284 days "Realni" scenariji u kojima prolazimo su nam - krug sa ciganima, krug sa ciganima i milanom, krug sa Realom i Ciganima (ako Pariz dobije u Madridu), jurenje +8 sa Realom (ako Pariz dobije u Madridu, a cigani uzmu EFES ili PAO), bilo koja pobeda protiv Reala ako u krug ulazi i Milano. Dobri smo i u krugu Real, Milano, KKCZ.Mislim da je nerealno razmatrati oba poraza Pariza (odgovara nam), Efesa (nikako ne odgovara) i Barse - pa nisam ni gledao kombinacije krugova sa tim klubovima.Edit ladno sam računao da su cigani dobili Milano 82-80, znači ništa od krugova koje uključuju CZ i Milano Edited Friday at 22:314 days by Profesionalac