Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Just now, JPM said:

Nisam se toga setio.

Gubimo mi sve do kraja ali vi da dobijete obe tesko.

Pa jeste teško + ako bude još neko na 18-16 prave se krugovi pa još teže ...

• Replies 16k
  • Views 800.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Paris ubi Panathinakosa ili bolje reči ovi pustaju tako da to je definitivno to za ovu sezonu.

2 minutes ago, Cash said:

Paris ubi Panathinakosa ili bolje reči ovi pustaju tako da to je definitivno to za ovu sezonu.

Za mene je sezona u evroligi završena još juče. Ovo čak i da se dokopamo nekog desetog ili devetog mesta je samo mučenje i još neki bolan, ubedljiv poraz. Kad je teško - svi se kriju iza Karlika, Tajrika, Brauna.

Edited by Kreator

Da ali ovo što večeras PAO radi je sramotno.

Just now, Cash said:

Da ali ovo što večeras PAO radi je sramotno.

Pa i nije. Boli ih uvo, teško mogu gore ili dole. Parizu više znači nego njima. I zvezda dobija pao u zadnjem kolu, moje mišljenje.

edit: u stvari mogu dole, grešim. Može Monako da ih pretekne.

Edited by Kreator

Posto smo sad sa ovim rezultatima ispali, mozda i dobijemo makar neku preostalu utakmicu jer vise nema pritiska..

6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Posto smo sad sa ovim rezultatima ispali, mozda i dobijemo makar neku preostalu utakmicu jer vise nema pritiska..

Pao smanjio na -7. Ne predaje se

Jese ispali?

5 minutes ago, Hele said:

Jese ispali?

Nismo. Čekamo da izgubite zadnje dve, mi dobijemo zadnje dve i vi budete 11.

Može?

Edited by Kreator

Jebeni Pao covid19

46 minutes ago, Kreator said:

Nismo. Čekamo da izgubite zadnje dve, mi dobijemo zadnje dve i vi budete 11.

Može?

Bolji medjusobni od nas?

Just now, Hele said:

Bolji medjusobni od nas?

Ma zajebavam se. Ako Milano dobije obe, vi izgubite obe a mi dobijemo obe, milano je 10, mi 11, vi 12.

Evo ti kombine kad baš insistiraš.

Prvi uslov svih uslova da mi MORAMO da dobijemo u kaunasu inače ćao-zdravo. (Verovatno će tako i biti - ubiće nas Trinki ko zeca, ne znamo da pobedimo pod pritiskom + se igrači kriju iza braće džons i brauna)

Osim naše duple pobede potrebno je i nešto od ovoga:

1. dupli poraz zvezde i jedan poraz armanija

2. poraz reala od pariza i jurimo u zadnjem kolu razliku (+7)

3. dupli poraz zvezde i dupli poraz pariza

4. poraz reala i dve pobede armanija - pravi se trougao između nas, reala i armanija i mi najbolju u trouglu.

Edited by Kreator

Zasto je u ovoj varijanti Armani ispred Partizana? Bolji i od njih i od Zvezde medjusobno, svi na 18:16.

4 minutes ago, Kreator said:

Ma zajebavam se. Ako Milano dobije obe, vi izgubite obe a mi dobijemo obe, milano je 10, mi 11, vi 12.

6 minutes ago, MeanM@ said:

Zasto je u ovoj varijanti Armani ispred Partizana? Bolji i od njih i od Zvezde medjusobno, svi na 18:16.

Zato sto u tom trouglu Armani ima tri pobede, Partizan dve, Zvezda jednu.

"Realni" scenariji u kojima prolazimo su nam - krug sa ciganima, krug sa ciganima i milanom, krug sa Realom i Ciganima (ako Pariz dobije u Madridu), jurenje +8 sa Realom (ako Pariz dobije u Madridu, a cigani uzmu EFES ili PAO), bilo koja pobeda protiv Reala ako u krug ulazi i Milano. Dobri smo i u krugu Real, Milano, KKCZ.

Mislim da je nerealno razmatrati oba poraza Pariza (odgovara nam), Efesa (nikako ne odgovara) i Barse - pa nisam ni gledao kombinacije krugova sa tim klubovima.

Edit ladno sam računao da su cigani dobili Milano 82-80, znači ništa od krugova koje uključuju CZ i Milano

Edited by Profesionalac