Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Kup je posebna priča. Pre početka sezone smo slušali priče u kojima je hijerarhija takmičenja jasno postavljena. Evroliga na prvom mestu, pa ABA pa tri prazna mesta pa sve ostalo poučeni iskustvima iz prošle sezone. Onda dođe kup gde nam nosioici igre igraju po 35 min zarad čijeg kurca zdravlja? Od te utakmice imamo osetan pad u igri Karlika koji nosi celu sezonu igru prvog pleja i organizatora pa i scorera u takmičenjima u kojima ga protivnički bekovi redovno prebijaju. Umesto da smo sa juniorima izgubili četvrtfinale takmičenja koje smo sami sebi postavili hijerarhijski kao manje bitno i gde su nas opet pokrali u finalu svakako.

Inače smo ekipa koja ima najmanji pace, znači igramo u proseku na najmanji broj poseda, deseti smo u defanzivnom, a dvanaesti u ofanzivnom rejtingu, četvrti najlošiji po procentu defanzivnih skokova, a ko ima synergy može da nam kaže kako stojimo u tranziciji, moj lični utisak je da smo pri dnu debelo i po procentu poseda kojima završavamo u tranziciji i po poenima po posedu.

Point being, tačno smo tamo gde treba da završimo.

Edited by theanswer

33 minutes ago, theanswer said:

Inače smo ekipa koja ima najmanji pace, znači igramo u proseku na najmanji broj poseda, deseti smo u defanzivnom, a dvanaesti u ofanzivnom rejtingu, četvrti najlošiji po procentu defanzivnih skokova, a ko ima synergy može da nam kaže kako stojimo u tranziciji, moj lični utisak je da smo pri dnu debelo i po procentu poseda kojima završavamo u tranziciji i po poenima po posedu.

Point being, tačno smo tamo gde treba da završimo.

Idemo tamo gde treba da završimo

najjače bi bilo da sa 10 mesta prođete u plej of, uđete u F4 i uzme željko evro titulu, sezona je dovoljno luda

bojim se da je to jedini način da ga se rešite

3 hours ago, theanswer said:

Malo je bezveze istovariti sada kesu govana po glavi Lundberga jer kod nas uvek mora da postoji dežurni krivac i to je obično jedan čovek.

Moraš na nekome da se isprazniš nakon onako usranog nastupa, ali to ne znači da neće dobiti aplauz i podršku već na prvoj sledećoj utakmici.

Neka nam donese pobedu protiv Reala pa cemo mu oprostiti ove lose partije.. fantom

18 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Neka nam donese pobedu protiv Reala pa cemo mu oprostiti ove lose partije.. fantom

i protiv žalgirisa. fantom

Poprilično sam siguran da gubimo obe. Tim je pokazao da ne ume da igra pod pritiskom i to je to.

Eno Teodosić padne na parket i odma namešta frizuru dok još leži. Što mi numemo tako??!

47 minutes ago, garmonbozia said:

Poprilično sam siguran da gubimo obe. Tim je pokazao da ne ume da igra pod pritiskom i to je to.

Bice garant neka prica kad izgubimo kod smalija da sa pobedom protiv reala idemo kao 10ti, samo da se poklopi jos sest sedam rezultata u zadnjem kolu

Zvezda kad treba da odigra za vas to bas bude dobro...za protivnika.

Pošto je na početku sezone ulazak u plejof postavljen kao cilj, ako to ne postignemo hoće li ekipa u sastavu Ostoja-Željko-Zoran bar ponuditi ostavku, onako reda radi ?!

Sva trojica treba da lete iz kluba..

17 minutes ago, JPM said:

Zvezda kad treba da odigra za vas to bas bude dobro...za protivnika.

Pa mi navijamo da izgubite večeras i ostale dve. Mi da dobijemo ostale dve, da se izjednačimo i da vi idete ispod nas, ako može. Ako ne može, nikom ništa.

U stvari, meni je fokus više na meč pao-paris, ako može pao da dobije, da pokušamo da oborimo makar pariz dole, da zabeleže još jedan poraz.

Edited by Kreator

7 minutes ago, Kreator said:

Pa mi navijamo da izgubite večeras i ostale dve. Mi da dobijemo ostale dve, da se izjednačimo i da vi idete ispod nas, ako može. Ako ne može, nikom ništa.

Nisam se toga setio.

Gubimo mi sve do kraja ali vi da dobijete obe tesko.