March 27Mar 27 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/obradovic-napravili-smo-dva-faula-u-poslednjem-kvartalu/Čestitam Bajernu, odigrali su na izuzetno visokom nivou. Bili smo konkurentni, ali smo defanzivno stali u poslednjem kvartalu, napravili smo samo dva prekršaja, a Bajern je to znao i umeo da kazni“, naglasio je Željko Obradović.Ovo je kao da ja pošaljem pripravnika negde, ništa mu ne objasnim i onda svu krivicu svalim na njega kad sjebe. Čoveče, tvoj posao je da zoveš tajm-aut i da igračima kažeš ili narediš da prave faul ako vidiš da se to ne dešava kad treba.
March 27Mar 27 4 minutes ago, napadaj said:https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/obradovic-napravili-smo-dva-faula-u-poslednjem-kvartalu/Čestitam Bajernu, odigrali su na izuzetno visokom nivou. Bili smo konkurentni, ali smo defanzivno stali u poslednjem kvartalu, napravili smo samo dva prekršaja, a Bajern je to znao i umeo da kazni“, naglasio je Željko Obradović.Ovo je kao da ja pošaljem pripravnika negde, ništa mu ne objasnim i onda svu krivicu svalim na njega kad sjebe. Čoveče, tvoj posao je da zoveš tajm-aut i da igračima kažeš ili narediš da prave faul ako vidiš da se to ne dešava kad treba.Nemoj tajmaut, posle njega uvek odigramo katastrofalno.
March 27Mar 27 Ova vasa ekipa nema ili karakter ili gorivo. Igras utakmicu u Minhenu protiv ekipe koja je tamo sletela u isto vreme kad i ti, oni igrali u Blaugrani utakmicu na jedan posed, ti se kurcirao i manje-vise odmarao protiv Albe i ubedljivo izgubis do or die utakmicu u kojoj si bio egal u poslednjih deset minuta, sa dva napravljena faula ukupno u tih deset minuta.Bajern je zajeban kuci o cemu i mi imamo sta da kazemo ali ovaj raspad Partizana u poslednjih nekoliko minuta je bas los statement.
March 27Mar 27 Slazem se za karakter. Dogodine bi to bio prvi kriterijum pri izboru novih igraca za KKP. Bas nedostaje par iskusnih i namazanih likova, nije igracki kvalitet upitan uopste.
March 27Mar 27 1 hour ago, goofs said:Ne znam šta je Dujan radio, ok, disciplinski je kažnjenJe l' on nije u rosteru zbog kazne ili je povređen?
March 27Mar 27 Ako sam dobro shvatio, Dujan je lelemud, neozbiljan i neprofesionalan, a nije se ni uklopio u ekipu. Nije bas Kuruc, ali taj neki fazon.
March 27Mar 27 Čitam različite komentare po mrežama i žao mi je što sam pripadnik nacije koja je toliko bolesno iskompleksirana. Ja da sam neki košarkaški agent, poslednja destinacija bi mi za igrača bila Srbija i njeno retardirano stanovništvo, u svakom smislu, pa i u košarkaškom. Količina frustiranih ljudi po metru kvadratnom ovde je najgora u univerzumu, ne znam šta su klošari iz NATO-a sve bacali na nas ali je očigledno gore od Hirošime i Nagasakija zajedno. Having said that, ne postoji košarkaški razlog da u sledeću sezonu uđemo sa tandemom Žoc na klupi, Savić sportski direktor.
March 27Mar 27 44 minutes ago, kyrre said:Slazem se za karakter. Dogodine bi to bio prvi kriterijum pri izboru novih igraca za KKP.Bas nedostaje par iskusnih i namazanih likova, nije igracki kvalitet upitan uopste.Sta znam, jeste da je Zeljkova primarna ambicija ocigledno bila da napravi atletski mocnu ekipu ali ima tu nekoliko igraca kojima vrhunska kosarka nije nista novo. Bonga, Dejvis, Lundberg i Vanja su godinama legitimni evroligaski igraci, Karlik je na SP pokazao da je klasa (to pokazuje i u Partizanu), Sterling Braun je dosao kao ubedljivo najbolji igrac Albe, Tajrik je imao solidnu sezonu u Efesu, Nilikina i Vasington imaju gomilu utakmica u NBA. Majk, Pokusevski, Lakic i Balsa su law risk - high reward, ne zavisi previse od njih a umeju da odigraju sasvim korektno. Meni se generalno dopada Partizanov roster ali ocigledno da je prevelikom broju igraca kontinuitet problem. Pocetak sezone nocna mora, u sredini ste izgledali kao jedan od najboljih timova lige, zavrsnica opet traljava.
March 27Mar 27 Slazem se, ima tu sasvim dovoljno i igrackog kvaliteta i atletike, ali nedostaje evroligaskog iskustva. Ispostavilo se da smo najbolju kosarku igrali kad su i Ife i Frenki bili van stroja.
March 27Mar 27 1 hour ago, kyrre said:Slazem se za karakter. Dogodine bi to bio prvi kriterijum pri izboru novih igraca za KKP.Bas nedostaje par iskusnih i namazanih likova, nije igracki kvalitet upitan uopste.Pa to, makar 11
March 27Mar 27 Balsi istice ugovor ove sezone. Ja bih voleo da ostane, nema domacih centara na trzistu, ali mislim da bi za njega bilo bolje da ode negde gde ce imati vecu ulogu.
March 28Mar 28 Balša koliko god realno ograničen u pogledu skila i talenta bio, ne sećam se da je nešto mnogo blamantnog pokazao za to malo vremena što je igrao. Brze centre ne može da čuva, sa mrcinama se još kako dobro nosio, lupao banane, skakao i povrh svega kad je ispod koša sam zakucavao ili slično, a nije glumio džez balet kao neki.