Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Bajern je jedan od onih timova koji igraju znacajno bolje od snage svog rostera, a ni roster nije bas pacerski, ima tu bas dobrih igraca, pre svega Edwards i Vajler Beb.

Dobili smo jednog balsu koprivicu, pokazao je da moze lagano da pegla ovo takmicenje

5 minutes ago, goofs said:

Zašto je Dujan u Beogradu?

On je precrtan izgleda. Morao bi biti i Ife. Balša je isto na izlaznim vratima. Ostali ostaju bar za sada.

1 minute ago, *edited by mod said:

On je precrtan izgleda. Morao bi biti i Ife. Balša je isto na izlaznim vratima. Ostali ostaju bar za sada.

što balša?

2 minutes ago, copkillah said:

Možda Ife više mrzi vas nego što voli nas, pa je zato odigrao kako je odigrao.

Mrtva trka između tvoje teorije i one da Šabaz nas mrzi toliko da je sve radio u korist Partizana večeras.

2 minutes ago, *edited by mod said:

Pa što sad da ih precrta Željko? Zar nije moglo još par kola pa da se preseče?

Čak i da budemo deseti ima da nas opasno izbamberguje Real, Barca ili još gore Efes.

Ako dobijemo obe do kraja, bicemo 10. Armani i Pariz nece preko 18 pobeda.

Jel on stvarno priča o malim faulovima?

Sledeće sezone Željko komentator umesto Vlade Dragutinovića

On uvek zna zašto smo izgubili.

6 minutes ago, ZokiAsov said:

Dobili smo jednog balsu koprivicu, pokazao je da moze lagano da pegla ovo takmicenje

Jedina zdrava osnova za buducnost, jos je domaci. Treba pronaci novih 14 igraca za sledecu sezonu.

4 minutes ago, Eleniko said:

što balša?

Pa nisam ga ja precrtao, ističe mu ugovor pa je krenula priča da se već gleda gde će da sleti u EK ekipu.

8 minutes ago, *edited by mod said:

Pa ok, precrtan je za sledeću sezonu, ali ova sezona još nije gotova.

Ne znam šta je Dujan radio, ok, disciplinski je kažnjen, ali mi je nezamislivo da je Željko cenio da može da dobije ovu utakmicu sa ovakvom rotacijom. Mi smo one-man team, ako makneš Karlika iz petorke igramo Evrokup.

6 minutes ago, kyrre said:

Ako dobijemo obe do kraja, bicemo 10. Armani i Pariz nece preko 18 pobeda.

Nečemo mi dobiti nijedan od naredna 2 meča.

Pa dobro, ništa strašno večeras, ionako bi ove sezone teško osvojili Evroligu