Thursday at 21:065 days 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Bolje da Bonga nije lupio rampu..Isto sam pomislio.Bojim se da bi oni nas lagano zaključali na +7 pred kraj 3/4 ali mi nikako nikad nikoga.
Thursday at 21:095 days Pakao, opet niko neće šut da uzme. Oni održali trojke a mi upali u naš tradicionalni kanal i to se vidi na semaforu.
Thursday at 21:165 days Šta ubaci raspali Obst.Karlik je zaslužio ovo da ne izgubi.Za klasu je bolji od ostalih.
Thursday at 21:185 days 1 minute ago, kralj said:Šta ubaci raspali Obst.Karlik je zaslužio ovo da ne izgubi.Za klasu je bolji od ostalih.Edwards je bolji od njega..Odlepi se Bajern kad vec mi nismo hteli..
Thursday at 21:185 days 1 hour ago, goofs said:Znači ne igra Frenk, ne igra Dujan, spoljnu liniju nam čine Karlik i Kamenko Ife, i Sterling šta pokrpi. Kako mi ovo nameravamo da dobijemo jbeš mi sveTo je to, pakuj kofere, Karlik umro, Ife duh
Thursday at 21:185 days Svaku važnu trojku su nam odmah vratili. + Onih 2x3 poena na kraju 2/4 i 3/4Još je nama skok stao tako da ode ovo u dvocifreno do kraja.Nekada smo mi igrali ovakve utakmice da jurimo protivnika ceo meč i da osećaš da čim provedemo prvo put to je to. Danas je drugačije.