Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

42 minutes ago, Scouser said:

Slazem se 3/4 , smeta mi samo Tajrik kao nekakav "stub". Nemam ništa protiv njega zaista ali lik je definicija rezervnog centra ,druga je stvar što je on korektno iskoristio fail sa B. Daviesom kao prvim centrom. Ne bih mu menjao cipele zbog ove sezone, taj bi svuda bio klupa.

Pa ok, kako god ga koristio, covek je dinamo, dragocenost je imati takvog lika u timu. Plus sto i on konstantno napreduje i dodaje neke nove aspekte svojoj igri

• Replies 17.6k
  • Views 881.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Svakako, tu se slažem. Ali više sam mislio u fazonu da kad se ovako gadjaju sa milionima, dovedu neku startnu peticu. Ali znajući njih a i tržište, tanka svirka će to biti.

9 hours ago, uini said:

hej, nisam ja to usro, vec sns srbija.

moram da primetim da si usmerio fokus na tu temu igrom slučaja baš otkako je KKP uzeo ABA ligu, a sada i ovaj mučeni KLS fantom

Stigao Osetljivi.

Dilane pijan si, opet si pijan

6 minutes ago, Milošica said:

Stigao Osetljivi.

17510099582123647295703216516553.jpg

I Željko Del Boj.

Takva mu je i spika.

Edited by Milošica

1 hour ago, copkillah said:

moram da primetim da si usmerio fokus na tu temu igrom slučaja baš otkako je KKP uzeo ABA ligu, a sada i ovaj mučeni KLS fantom

da, baš sam podmukao.

ma opušteno, pominjaću od sada isključivo zvezdu u kontekstu sns srbije a partizan eventualno uz nordeus ili solo.

pošto me generalno zabole, nismo ha hepi tvu u pokušaju da objasnimo narodu ko je iz obojene revolucije a ko brani državu od propasti.

Dilane, opet si pijan.

Nisam Brenda, to mi su mi oci crvene od sinoc od zurke.

Lazes, Dilane, lazes

ZokiAsov vec okacio klip.

Edited by shimpu

Da brat nastavi tradiciju dobrih igara Magdevskog, Parahuskog, Brodzijanskog i Kaminskog.

Edited by Milošica

Osetko Dilanovski

Mihael Čekovski enters the chat…

Just now, goofs said:

Mihael Čekovski enters the chat…

"Novi Jan"

Pod kosem Osetkovski, Pokusevski, Kopricovski

Lažni poljak će da pokida