Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

3 minutes ago, Nikodije said:

Ja sam pročitao da je cifra 200k godišnje za 10+ godina u nba što nije beznačajno ako je tako.

Ne baš, on svakako ima tu penziju oko 200k od tipa 62 godine. Sa dodatnom sezonom bi se to povećalo za 10ak posto jer bi trigerovao novi tier. Lep bonus ali ništa što bi se po svaku cenu ganjalo. Više je problem što će neko hteti da ga uzme i zadrži kao legit role playera.

Mišljenja sam da treba da se pravi tim, a ako se ukaže prilika da treba reagovati. Svakako ne da se pravi tim oko Dantea dok još nije potpisao.

• Replies 17.5k
  • Views 875.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Još dva NBA tima su zainteresovana za Dantea.

@Midžeta jel oštriš plajvaz za novi topik, naslov treba da bude jačitm od ovogodišnjeg, a može i neki photo/video

i pls bez #prekobrdaša

Season 3 Please GIF by The Simpsons

13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

i pls bez #prekobrdaša

uyeli ste titula vise nego ikad u ovoj deceniji + zeljko izjednacio licni rekord od jedne po sezoni i ti sad tako : (

i kako si dočekan?

a kako smo dočekivani mitm kod vastm

ne može čovek igrača imenom da na zove, a da ne skoče drčelinjčovićevi svedoci

jako loše, baš je bilo vršnjačko nasilje, zato je midžeta i otišla tim ekstremnim putem, pa vas je bog aba lige i kls turnira blagonaklono pogledao i podario vam titule : i

onda da se ne ljubimo

image.gif

Nismo još osvojili KLS. Sezona nije gotova.

Dodje ovde na topic i baksuzira. #prekobrdas lolol

50 minutes ago, Facundo Orellana said:

Nismo još osvojili KLS. Sezona nije gotova.

meni bi u jednu ruku bilo drago da spartak i vlade jovanović uzmu titulu

Vadi pokua jebo te on

Vidjeće Spartak kad dođe Dorsi.

Vadi Pokua, daj Spartaku sansu

zar dujan nije bio ćelav pre fzn tri dana

Lakić trpa na Boga ne misli hail