3 hours ago3 hr Izgledno mi je da Bongica odlazi, ako je Parker potpisan, prosto tu onda za Pokuševskog nema više mesta, a i na 2-3 je veliko tumbanje, a ne samo na 3-4. Plus, ona Obradovićeva priča gde je Bongin ostanak delovao najnesigurnije uz Majkov.
3 hours ago3 hr 5 minutes ago, Facundo Orellana said:Izgledno mi je da Bongica odlazi, ako je Parker potpisan, prosto tu onda za Pokuševskog nema više mesta, a i na 2-3 je veliko tumbanje, a ne samo na 3-4. Plus, ona Obradovićeva priča gde je Bongin ostanak delovao najnesigurnije uz Majkov.Dobro, onda čekamo vest da će u bajern pošto u efes ne ide.
2 hours ago2 hr Kad bi svi bili zdravi i 100% spremni svaku utakmicu, onda da, gužva je, ali onako odokativno mislim da nismo više od 15% evroligaških utakmcia odigrali u full sastavu, a bar dve smo izgubili zbog izuzetno skraćene rotacije.
2 hours ago2 hr Mi smo cele prosle sezone igrali bez startne 4, dolaskom Parkera to je dodatni igrac u rotaciji. Ako uzmemo da je Osetkowski uslovno receno zamena za Balsu (iako nisu isti tip igraca i Dylan ce sigurno igrati i na 4), Tanasko za Majka, a merkamo i zamenu za Daviesa. Uz ocekivanu vecu ulogu Pokua, tu ce biti svakako jos veca guzva.Spustanjem Bonge iskljucivo na 3 gde ce igrati nekih 25 u proseku, i tu se stvara jos veca guzva. Ako se i rastanemo sa nekim iz tria Iffe, Nilikina i Washington, ako se jure zamene u vidu Exuma, Cordiniera i sl, oni zele puno minuta, kao i Sterling i Vanja. Povreda i izostanaka ce biti, ali ne mozes da pravis unapred racunicu koliko ce ti igraca faliti i koliko dugo.
2 hours ago2 hr 35 minutes ago, theanswer said:Dolazak Parkera nije povezan sa Bonginim eventualnim odlaskom.Naravno da nije.
2 hours ago2 hr 28 minutes ago, hooyadahoo said:Bongicina jaja se prate u Hjustonu kao. Ako ode ubicu se.čim se demantuje jedna "opcija" odmah stiže druga. Edited 2 hours ago2 hr by Kreator
1 hour ago1 hr 5 hours ago, theanswer said:Čekamo odgovor Slukasa.sta da mislim o ovome? karlik ostaje?
1 hour ago1 hr 3 minutes ago, holden kolfild said:sta da mislim o ovome? karlik ostaje?Naravno da ne...
1 hour ago1 hr 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: ako se jure zamene u vidu Exuma, Cordiniera i sl, oni zele puno minuta, kao i Sterling i Vanja.Vest od pre 20 min kaze da ide u Monako.