Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

• Replies 17.3k
  • Views 860.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

svaka čast decama i Balši......ladno sam uključio da gledam kls

Kako god da se završi meč priznajem da sa uživanjem gledam ovu našu decu. Ovo je ispalo super, lepo ih vodi Karaičić.

Posle ovog Nikitovic da ide da vrati licencu .

Svim igracima koji su danas igrali dozivotni ugovori..

Kolko dobro

robija

Edit:

Vreme nije isteklo....

*Glasom Edina Avdića

Edited by smooth.Op

eto kako može da se igra kls liga......talentovani klinci i par iskusnijih igrača, koji nisu za EL kampanju

a i gledanost bi bila dobra, ako su klinci ovakvi i sigurno bi i napredovali brže

Poraz smo im Naneli

Opeglase ih klinci najlaganije

3 minutes ago, Ted said:

eto kako može da se igra kls liga......talentovani klinci i par iskusnijih igrača, koji nisu za EL kampanju

a i gledanost bi bila dobra, ako su klinci ovakvi i sigurno bi i napredovali brže

Setimo se jednog divnog momka koji je o tome pricao pre koju nedelju :)

Uhvatio sam sebe gde se vise nerviram nego za vreme nekih EL utakmica. Klinci odlicni

oće Karaičić da bude kažnjen......primetio sam da je skinuno sako

4 minutes ago, Ted said:

Ne preteruj

Neka igraju ABA, kul su

.

Screenshot_2025-06-19-22-19-37-789_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg