9 hours ago9 hr fuenlabrada je realno jedna od najboljih sportskih prica u poznatom univerzumu [ostalo vam je kaka uglavnom, ne mislim na legendarnog brazilskog reprezentativca]
6 hours ago6 hr 7 hours ago, Ted said:koliko je realan dolazak Osetkovskog, o kome se intenzivno priča?i ako neko prati ovog igrača, o kakvom se potencijalu radi, šta bi doneo što nemamo itsl?Pa imaš ga trenutno na Areni, igra polufinale Endese.Šta znam, 'nako...Mnogo je beo, brate.
3 hours ago3 hr 6 minutes ago, Lord Stef said:Ako prodjemo u finale Spartak ima i nas da nabije, odlicno igraju momciNemaju sanse protiv vas. Igraju sa 6 igraca...
2 hours ago2 hr 11 minutes ago, Lord Stef said:Ako prodjemo u finale Spartak ima i nas da nabije, odlicno igraju momcisamo dujan da ne padne sa motora
2 hours ago2 hr 8 minutes ago, MiddleClass said:Nemaju sanse protiv vas. Igraju sa 6 igraca...Mi sa 5, tako da su opet jaci.
2 hours ago2 hr Rutinski će da nas operu. Ne mogu da navijam protiv Partizana, ali biće mi drago zbog Vlade Jovanovića