Friday at 21:481 day Author 9 minutes ago, Valk said:Možda mu se ne đuska uz Cecu.Ah wait, i on đuska.Đuska i on, ali je fokusiraniji na pivo i has, brt moj.Ja mislim da je ovo Jami, a ne Ceca, msm pesma što se čuje između navijačkih Treba me zatuci sa trešom
Yesterday at 07:441 day On 12. 6. 2025. at 22:51, hooyadahoo said:zelim ovo da uramim, ali ne znam da li imam toliki zid
18 hours ago18 hr 19 hours ago, April said:Meni je Nanelijevo objašnjenje kakve igrače Žoc najviše voli bilo otrežnjujuće.Sa te strane je Karlikovo zevanje na tajm autu potpuno razumljivo.Može 1 podsjećaj™ za brata napaćenog senilnog?
15 hours ago15 hr NOVA portalPartizan nezainteresovan za KLS: Crno-beli bez još trojic...Košarkaški klub Partizan nezainteresovan je za Košarkašku ligu Srbije o čemu govori i ovaj potez crno-belih.odličan potez klubajedni bolji bi bio da se uopšte ne igra ta čudovišna sklepotina
13 hours ago13 hr uzmi balšo KLS titulue btw, u onom garbage tajmu pre koji dan je ubavio jedan fej-d-vej, nisam verovao šta sam video
12 hours ago12 hr 1 hour ago, Ted said:eh.....sad vidim da su i komšije nezainteresovanekls propoJa mislim da smo zainteresovani itekako samo niko nije javio igračima.
12 hours ago12 hr sve je to na silu.....nema tu pravog motiva niti zainteresovanostisa aspekta roditelja deteta od 11 godina, mogu da kažem da kls najviše liči na dečiji rođendan. realno se ni jednom roditelju ne ide, ali mora da ide. tako da ide, ali se ni jedan od tih eventa ne kavalifikuje kao lud i nezaboravan provod. ni blizu. kuluk bi bio približniji opis. pri tome je vlasnik igraonice po pravilu neki smrad ili smor, koji postavlja nenormalne usloveaba je već provod sa širim društvom u boljoj kafani, koji može da donese dobru terevenku i poneki događaj za pamćenje Edited 12 hours ago12 hr by Ted
11 hours ago11 hr 1 hour ago, goofs said:uzmi balšo KLS titulue btw, u onom garbage tajmu pre koji dan je ubavio jedan fej-d-vej, nisam verovao šta sam videoKopriva - Petrušev 2:0 u aba titulama