Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Posle pogledanog snimka, ako Vasington ne ostane ima da se iznerviram i da napisem svasta na forumu

• Replies 17.1k
  • Views 849.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Tajrik, Karlik, Bonga, Sterling, Vanja, Poku, Nakić, Lakić, Bošnjaković i Ife (ako uspeju da ga spreče da opet ode u zagrobni život)

voleo bih da oni ostanu, to je 10 igrača, a ostalo da se pojačamo koliko je moguće

nakon cele sezone odgledane, najviše poverenja mi uliva Sterling, ja mislim da on sledeće sezone može da bude još bolji. iako je i ove bio odličan, osim u početku kada se tražio.

ako bih tražio ključnu trojku koja mora da ostane, to bi bili Karlik, Bonga i Sterling

Edited by Ted

lundberg ubacio trice na dve-tri tekme i ostade covek pod obavezno. zato su pozitivna a skorija secanja vazna ( :

pa ti si sam rekao da je u pitanju ozbiljan EL igrač. ako se dobro sećam, pre neki dan

nisu samo dve-tri trice, no se očigledno probudio i počeo da igra. pored toga, nije baš da ćemo imati budžet od 50 miliona pa da lako upecamo nešto. plus se širi EL i uleću neke parajlije koje svakako mogu da nude više od nas. u tim okolnostima, nije loše sačuvati ono što imaš, videti u čemu je bio problem i nadati se da neće biti zimskog sna naredne sezone

Posle Dzamara Vilsona, meni je Lundberg omiljeni Skandinavac koji je igrao u Partizanu

Ifce je srce i dusa ovog tima

Ifče Lundbergovski wub

10 hours ago, Kreator said:

Šta je rekao Željko? Svi su pod ugovorom, samo Karlik ima nba ponudu pa može da ide? Spominjao je i Bongu, nisam dobro čuo šta...

Ostali su SVI POD UGOVOROM !

Ovo je rekao. Ne verujem da će Karlik u NBA, nije trenutno plodno tle za igrače njegovog profila.

IMG_4726.jpeg

Negde videh da Bonga ima izlaznu klauzulu 350k, sto ako je tacno treba reagovati prekjuce i podati coveku stogod trazi. A treba i ako nije tacno

pretpostavljam da za Majka neće koristiti opciju za produžetak.......a za Bongu da se molimo da se ne aktivira ta klauzula

1 hour ago, Ted said:

pa ti si sam rekao da je u pitanju ozbiljan EL igrač. ako se dobro sećam, pre neki dan

nisu samo dve-tri trice, no se očigledno probudio i počeo da igra. pored toga, nije baš da ćemo imati budžet od 50 miliona pa da lako upecamo nešto. plus se širi EL i uleću neke parajlije koje svakako mogu da nude više od nas. u tim okolnostima, nije loše sačuvati ono što imaš, videti u čemu je bio problem i nadati se da neće biti zimskog sna naredne sezone

jesam rekao, za mene je on ozbiljan el igrac, konstatujem cisto rollercoaster raspolozenija

Just now, uini said:

jesam rekao, za mene je on ozbiljan el igrac, konstatujem cisto rollercoaster raspolozenija

logično je sve to.....pošto se iznenada probudio. i ne samo iznenada, nego kad je bilo najvažnije.

što se tiče Nilikine, i za njega bi imalo logike da ostane, ali ne znam sa ovim povredama kakva je situacija. ako je injury prone tip igrača to je vrlo nezgodno jer je cele sezone u kreni-stani modu i realno ne može da uhvati formu.

Edited by Ted

4gnei8U.gif

I ja sam sličnog mišljenja. Ne treba tu ništa dirati osim koprive, majka i eventualno nilikine zbog povreda. Ostale sve sačuvati. Tanko je tržište, mnogo gladnih krokodila za dobrim igračima kojih je sve manje.

Davies i Iffe imaju velike ugovore (jedina dvojica preko milion), a u odnosu na njih su podbacili, tako da je veca verovatnoca da odu. Pogotovo Brandon koji i ima konkretnu ponudu iz Japana, sto mu je i taman mera u njegovim godinama..

Edited by Jimmy Kowalski