21 hours ago21 hr Posle pogledanog snimka, ako Vasington ne ostane ima da se iznerviram i da napisem svasta na forumu
20 hours ago20 hr Tajrik, Karlik, Bonga, Sterling, Vanja, Poku, Nakić, Lakić, Bošnjaković i Ife (ako uspeju da ga spreče da opet ode u zagrobni život)voleo bih da oni ostanu, to je 10 igrača, a ostalo da se pojačamo koliko je mogućenakon cele sezone odgledane, najviše poverenja mi uliva Sterling, ja mislim da on sledeće sezone može da bude još bolji. iako je i ove bio odličan, osim u početku kada se tražio.ako bih tražio ključnu trojku koja mora da ostane, to bi bili Karlik, Bonga i Sterling Edited 20 hours ago20 hr by Ted
20 hours ago20 hr lundberg ubacio trice na dve-tri tekme i ostade covek pod obavezno. zato su pozitivna a skorija secanja vazna ( :
20 hours ago20 hr pa ti si sam rekao da je u pitanju ozbiljan EL igrač. ako se dobro sećam, pre neki dannisu samo dve-tri trice, no se očigledno probudio i počeo da igra. pored toga, nije baš da ćemo imati budžet od 50 miliona pa da lako upecamo nešto. plus se širi EL i uleću neke parajlije koje svakako mogu da nude više od nas. u tim okolnostima, nije loše sačuvati ono što imaš, videti u čemu je bio problem i nadati se da neće biti zimskog sna naredne sezone
20 hours ago20 hr Posle Dzamara Vilsona, meni je Lundberg omiljeni Skandinavac koji je igrao u Partizanu
19 hours ago19 hr 10 hours ago, Kreator said:Šta je rekao Željko? Svi su pod ugovorom, samo Karlik ima nba ponudu pa može da ide? Spominjao je i Bongu, nisam dobro čuo šta...Ostali su SVI POD UGOVOROM !Ovo je rekao. Ne verujem da će Karlik u NBA, nije trenutno plodno tle za igrače njegovog profila.
19 hours ago19 hr Negde videh da Bonga ima izlaznu klauzulu 350k, sto ako je tacno treba reagovati prekjuce i podati coveku stogod trazi. A treba i ako nije tacno
19 hours ago19 hr pretpostavljam da za Majka neće koristiti opciju za produžetak.......a za Bongu da se molimo da se ne aktivira ta klauzula
19 hours ago19 hr 1 hour ago, Ted said:pa ti si sam rekao da je u pitanju ozbiljan EL igrač. ako se dobro sećam, pre neki dannisu samo dve-tri trice, no se očigledno probudio i počeo da igra. pored toga, nije baš da ćemo imati budžet od 50 miliona pa da lako upecamo nešto. plus se širi EL i uleću neke parajlije koje svakako mogu da nude više od nas. u tim okolnostima, nije loše sačuvati ono što imaš, videti u čemu je bio problem i nadati se da neće biti zimskog sna naredne sezonejesam rekao, za mene je on ozbiljan el igrac, konstatujem cisto rollercoaster raspolozenija
18 hours ago18 hr Just now, uini said:jesam rekao, za mene je on ozbiljan el igrac, konstatujem cisto rollercoaster raspolozenijalogično je sve to.....pošto se iznenada probudio. i ne samo iznenada, nego kad je bilo najvažnije.što se tiče Nilikine, i za njega bi imalo logike da ostane, ali ne znam sa ovim povredama kakva je situacija. ako je injury prone tip igrača to je vrlo nezgodno jer je cele sezone u kreni-stani modu i realno ne može da uhvati formu. Edited 18 hours ago18 hr by Ted
18 hours ago18 hr I ja sam sličnog mišljenja. Ne treba tu ništa dirati osim koprive, majka i eventualno nilikine zbog povreda. Ostale sve sačuvati. Tanko je tržište, mnogo gladnih krokodila za dobrim igračima kojih je sve manje.
18 hours ago18 hr Davies i Iffe imaju velike ugovore (jedina dvojica preko milion), a u odnosu na njih su podbacili, tako da je veca verovatnoca da odu. Pogotovo Brandon koji i ima konkretnu ponudu iz Japana, sto mu je i taman mera u njegovim godinama.. Edited 18 hours ago18 hr by Jimmy Kowalski