Yesterday at 16:131 day 8 minutes ago, *edited by mod said:Mi smo dobri domaćini. Jedini na svetu koji u finalnoj seriji na centru nemaju svoje ime već ime protivničke ekipe.
Yesterday at 16:361 day Ne jebite me da stvarno taj logo stoji, nijednu utakmicu nisam propustio i nisam izvalio da to pise
Yesterday at 16:511 day 15 minutes ago, Lord Stef said:Ne jebite me da stvarno taj logo stoji, nijednu utakmicu nisam propustio i nisam izvalio da to piseCele sezone
Yesterday at 17:191 day Stvorila se atmosfera kao da ćemo samo izaći na teren i dodeliće nam titulu. Meni se to uopšte ne sviđa
Yesterday at 17:221 day Apsolutno.Nećemo svadbarsku atmosferu.Futura nema šta da izgubi a u takvoj situaciji i lošiji protivnik od njih može biti jako opasan.
Yesterday at 17:321 day ma kakva drugačija atmosfera da bude?!s poštovanijem prema rivalu iz titograda, i to im je dostai sve na kurac partizan je šampion!
Yesterday at 18:161 day bongo bongo se nesto zamerio suljamonu. bas je u fazonu, lopta moze da prodje, bonga jok
Yesterday at 18:221 day čitavo leto bez gledanja defanzivnog skoka kkp......šta čovek više da poželi.....bajka
Yesterday at 18:281 day previše imaju drugih i trećih napada, pošto ništa da uhvatimo pod našim košem