Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Poseban zal ostaje za klsom, jer je ipak velicina tolika da je mogao da uzme i takmicenja u kojima nije ucestovao

• Replies 16.6k
  • Views 831.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Za mene je najveći Žocov kiks što je kaznio i otpisao Nanulicu nakonšminkanja one provokatorske sisice

nije neki problem izracunati u koliko je ucestvovao i uzeo na kraju dve, mozda 3, od 12, mozda 15.

posebno me trigeruje to sto je u fazonu, konacno nas da pogleda sreca. shefe zeljko, igras protiv buducnosti i podgorickog lex luthora.

Niko da se seti poraza od Studentskog centra u finalu ABA Superkupa. To Zeljku nikada necu oprostiti..

Čekamo još pominjanje kalendara i stipendija iz čista mira, kao juče kad je smooth napisao najnormalniji post.

I skakanje na Partizanovce kad pohvale vašeg trenera na vašoj temi.

Edited by Milošica

1 minute ago, uini said:

nije neki problem izracunati u koliko je ucestvovao i uzeo na kraju dve, mozda 3, od 12, mozda 15.

posebno me trigeruje to sto je u fazonu, konacno nas da pogleda sreca. shefe zeljko, igras protiv buducnosti i podgorickog lex luthora.

Podgorickog Džoni Sinsa

Tačno sam znao da si u duši protiv studenata

@Jimmy Kowalski

Edited by Filozof manijak

Meni je najviše Lord Voldemor.

5 minutes ago, goofs said:

Željku je ovo četvrta sezona u ovom mandatu KKPa, ne peta, a strah me da pitam šta podrazumevaš u tih 15 mogućih trofeja.

3 ABA, 3 KLS, 4 KK, 1 ABA superkup, 1 EK, 3 EL + 2 pending (ABA + KLS)

Mislim da smo jednom već vodili ovu raspravu: što se mene tiče da je uzeo 3 ABA i 1 EK i imao "jezivih" 4/15 bio bi @Bogotac , a da je uzeo 4 KK, 1 Superkup i 3 KLS i sa duplo boljih 8/15 bi bio jako neuspešan.

Realno, glavni ciljevi su bili ABA i evropske kampanje. Tu imamo (za sada) 1/3 ABA i 1/3 EL plejof i kiks u EK, kao i 0 bodova u sporednim takmičenjima i sa tim može da se diskutuje. Meni za uspešan ciklus fale 1 ABA i 1 EL plejof.

4 minutes ago, Milošica said:

Čekamo još pominjanje kalendara i stipendija iz čista mira, kao juče kad je smooth napisao najnormalniji post.

I skakanje na Partizanovce kad pohvale vašeg trenera na vašoj temi.

bolje iz cista mira, nego iz nemira, jer onda dodje do bajaga saundtreka.

meni je bolje da napisem ovako nesto kada pobedite, uz sve fusnote koliko postujem zeljka.

mislim da je ispodprosecan posao napravio za 4x godine i po kolicini dobre igre i po broju trofeja.

prva sezona u el, je najveci maler koji je neki tim imao od pocetka ovog takmicenja. jbg, sta se tu desilo je ozbiljna filmska prica.

Setite se one druge utakmice, poezija.

Trebalo je preživeti tu seriju i OI 2024.

1 hour ago, shimpu said:

Izgleda da cemo opet menjati skoro celu ekipu. Ostaju samo Lundberg i Koprivica

I Nilikina

ljudi, promenilo se mnogo toga. imamo inflaciju apsurdnih takmičenja i faktički bezvrednih titula. odnosno, imamo nešto što ranije nije bilo u opticaju. imao si nacionalno prvenstvo, koje je umelo da bude solidno jako i gde je trebalo povući mačka za rep da se dogura do kraja i osvoji. čak i 90-ih, tu je bilo dobrog takmičenja, jakih protivnika, ispadao je Partizan of fmp-a, onog originalnog, Hemofarm je osvajao, Budućnost je jedno vreme dominirala itd. to su titule sa težinom, gde si baš bio happy kad tvoji osvoje.

i ovo ne pišem da bih omalovažio nečije titule u zadnje vreme, već je objektivno tako i svi to znaju. voleo bih ja da je Partizan uzeo sve kls-ove, ali ne što vredi, nego što volem kad kkp osvoji, pa makar i ne vredelo ništa.

jedno je emocija, drugo je objektivni značaj.

ali van toga, u sportu se tačno zna šta koliko vredi i kako se samerava nečiji kvalitet. evo primer iz fudbala, opet no pun intended. može Miloje da osvoji narednih 10 duplih kruna, to će biti lep uspeh na domaćem nivou, ali mu ništa od toga neće doneti poziv da trenira bilo koji ozbiljan klub u bilo kojoj ozbiljnoj ligi. a to je zato što postoji svest u svetu sporta šta koliko vredi i znači. neke stvari su za domaću upotrebu i kad pređeš Horgoš ili Preševo, možeš da ih okačiš mačku o rep.

tako da, titulometrija je zabava za navijače.

moje lično mišlljenje jeste da je rezultatski najveći kiks onaj EK iz prve sezone i činjenica da 4 godine domaći kup ne može da se osvoji. osim toga, igra ove četiri godine mi je većim delom upitna i to mi je možda i najveća zamerka. tu sam očekivao više. možda realno, možda ne.

Edited by Ted

bud_par_fc.png

gde ste mačići?!