Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

300-400k moze da bude dovoljno za plate igraca. strucni stab, medicinski troskovi, troskovi takmicenja, putni troskovi, termini...ide to dosta preko 400k ukupno, ali ne bih imao nista protiv da se proba da se napravi neka smislena prica sa mladim igracima. mozda u perspektivi i aba 2 da igraju.

• Replies 16.4k
  • Views 822.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

IMG_1001.jpeg

greota što nije glumac

11 hours ago, Heaviside said:

300-400k moze da bude dovoljno za plate igraca. strucni stab, medicinski troskovi, troskovi takmicenja, putni troskovi, termini...ide to dosta preko 400k ukupno, ali ne bih imao nista protiv da se proba da se napravi neka smislena prica sa mladim igracima. mozda u perspektivi i aba 2 da igraju.

U CG imaš Studentsli centar 2 i Podgorica 2 koji igraju crnogorsku ligu, dok je Podgorica ABA2, SC znamo gdje je.

Izuzev plata, dosta toga se šeruje. Putni troškovi sprske, crnogorske, pa i ABA ige su smiješni. Nađe se i neki hotel da bude sponzor, tekme su svakako vikendom kad su gradski hoteli koji ugošćavaju poslovne ljude uglavnom prazni, pa gost uzvrati smještaj kod svog sponzora u hotelu. Ima tu varijanti. Termini, bar sala po Beogradu ne fali...NI treneri nisu skupi, pola u parama, pola u nadi da se upada u prvi tim :) (Žakelj je uspio sa SC; preko vas, još ako Budućnost uzme serije postade Žakelj ABA FIL Džekson :)). Nije skupo, a super je za razvoj sopstvenih igrača, posebno sad kad se u NCCA pare uzimaju od njih .

Kad smo kod para, imate li jedan info koji me zanima? Koliko košta karta za Euroligu, korektno mjesto, ne VIP pored terena, ali ne ni da gledaš dvogledom. Onako neka tribina po sredini terena, i mjesta negdsje po sredini te tribine. I koliko je godišnja karta za beka takva mjesta. Nešto me zanima koliko para donosi razlika između Eurocupa i EL u cijeni karte :).

Fun fact, takvo neko fino mjesto za porodičnog čovjeka za ABA i Eurocup je u Podgorici košta 8 EUR za utakmicu. Kad dođu Partizan i Zvijezda bude 30 :).

Godišnja Budućnosti bila je 90 EUR. Uzimam naredne sezone karte za mene mi malog koji je počeo da hoda ulicom tako što mu je svaki peti korak skok šut bez lopte :).

Dosta of topica. Očekujem gustu seriju da nam se svaki živac iskida na obije strane i uzeće je onaj ko bude imao više snage, a prije svega sreće u poslednjih par lopti. Podgodio sam razvoj serije na komšijskom topicu, mada su bili malo ljuti na mene.

Nadam se vrhunskoj atmosferi bez sranja.

Neka počne :)

Edited by milfisland

1 hour ago, milfisland said:

Uzimam naredne sezone karte za mene mi malog koji je počeo da hoda ulicom tako što mu je svaki peti korak skok šut bez lopte :).

to su koraci i uz gather-step, upozori ga.

Onda bolje da trenira skok u vis, nego košarku

2 hours ago, milfisland said:

U CG imaš Studentsli centar 2 i Podgorica 2 koji igraju crnogorsku ligu, dok je Podgorica ABA2, SC znamo gdje je.

Izuzev plata, dosta toga se šeruje. Putni troškovi sprske, crnogorske, pa i ABA ige su smiješni. Nađe se i neki hotel da bude sponzor, tekme su svakako vikendom kad su gradski hoteli koji ugošćavaju poslovne ljude uglavnom prazni, pa gost uzvrati smještaj kod svog sponzora u hotelu. Ima tu varijanti. Termini, bar sala po Beogradu ne fali...NI treneri nisu skupi, pola u parama, pola u nadi da se upada u prvi tim :) (Žakelj je uspio sa SC; preko vas, još ako Budućnost uzme serije postade Žakelj ABA FIL Džekson :)). Nije skupo, a super je za razvoj sopstvenih igrača, posebno sad kad se u NCCA pare uzimaju od njih .

Kad smo kod para, imate li jedan info koji me zanima? Koliko košta karta za Euroligu, korektno mjesto, ne VIP pored terena, ali ne ni da gledaš dvogledom. Onako neka tribina po sredini terena, i mjesta negdsje po sredini te tribine. I koliko je godišnja karta za beka takva mjesta. Nešto me zanima koliko para donosi razlika između Eurocupa i EL u cijeni karte :).

Fun fact, takvo neko fino mjesto za porodičnog čovjeka za ABA i Eurocup je u Podgorici košta 8 EUR za utakmicu. Kad dođu Partizan i Zvijezda bude 30 :).

Godišnja Budućnosti bila je 90 EUR. Uzimam naredne sezone karte za mene mi malog koji je počeo da hoda ulicom tako što mu je svaki peti korak skok šut bez lopte :).

Dosta of topica. Očekujem gustu seriju da nam se svaki živac iskida na obije strane i uzeće je onaj ko bude imao više snage, a prije svega sreće u poslednjih par lopti. Podgodio sam razvoj serije na komšijskom topicu, mada su bili malo ljuti na mene.

za zvezdu su obicne tribine donji nivo dalje od terena ili sa strane oko 300-400 evra godisnja. dobra mesta su tipa 600 pa navise. partizan je skuplji. ne znam koliko tacno prodaju sezonskih jer su lazovi, ali preko 10k sigurno.

54 minutes ago, Filozof manijak said:

Onda bolje da trenira skok u vis, nego košarku

Trenira dijete što mu je merak. Samo da se malo makne sa telefona…

Gledam koliko je njima lakse naučit košarku.

Odeš na teren i na fejsbuk gledaš trikove i potez po potez.

Koliko je meni trebalo za zadnju i stednju promjenu, in oute, krosovere, rolinge…

Danas ih dijete od osam godina lagano nauči.

No da ne oftopicujemo previse.

Samo neka su zdravo.

3 hours ago, milfisland said:

nivo 200(srednji prsten u areni) prekoputa gostujuće klupe je 680€ ukoliko obnavljaš sezonsku, ukoliko uzimaš prvi put 850€

a da bi uopšte uzeo sezonsku mora da imaš člansku kartu za tekuću sezonu, čija je obnova 35€

npr ukoliko hoćeš da poseduješ i fizički kartu(ne samo virtuelnu koja ti je u e-wallet-u) to je još 35€ + poštarina koju ti naplate kao da ti jednorog donosi

cena te karte za random utkmicu el je od 76€-93€

Edited by kud u maglu Simoviću

3 hours ago, milfisland said:

Takva mesta za Partizan su 80k +4.5 za članarinu tj tu negde oko 715e

54 minutes ago, *edited by mod said:

Takva mesta za Partizan su 80k +4.5 za članarinu tj tu negde oko 715e

A previše brate.

Znači da uzmem pretplatne za mene i malog 2 kom 180€ prošle sezone, možda sad budu 200€.

Kad se igrala EL bila su 200€ za sezonu, nisam htio iz principa 😂

Majk Dzejms suspendovan jer se pobio u kafani u monaku i vredjao policiju. Jaka stvar, nadam se da je Zoki vec na putu sa kopijom ugovora

Godisnje za Partizan su preskupe. Odoh ja na Zvezdu

52 minutes ago, milfisland said:

A previše brate.

Znači da uzmem pretplatne za mene i malog 2 kom 180€ prošle sezone, možda sad budu 200€.

Kad se igrala EL bila su 200€ za sezonu, nisam htio iz principa 😂

a jbga, kapiram da je i dojch srazmerno skuplji u beogradu, koji ima cene egal sa shvicom i njujorkom, tako da, nije do partizana, koliko do ćaci-manije.

Šta je tačno dojč?

10 minutes ago, ToniAdams said:

Šta je tačno dojč?

sa gugla, možda MNE ekipa ima preciznije pojašnjenje porekla ali je definitivno kafa:

Dojč je u suštini produžena kafa sa mlijekom, a sumnja se da je dobila ime još u vrijeme kada su Njemačke marke bile zvanična valuta u Crnoj Gori, a ova kafa je koštala jednu marku. Vrlo je vjerovatno da je ljubiteljima kafe bilo tako najlakše da je poruče u svom omiljenom lokalu.Feb 22, 2024