Thursday at 17:504 days Ništa se ovde nije promenilo za četiri godine. Ništa. Nepogrešivo ćemo da napravimo gomilu neverovatnih poteza kad je bitno. Braun će da preskoči otvorenu trojku i izgubi loptu, Karlik će da odigra pas u tranziciji zbog kog bi na u17 leteo. I to je to.
Thursday at 17:544 days Ne bih smeo da se kladim da dobijamo treću. Ova ekipa je užasna pod pritiskom, a Dubai može uvek šutem da ga napravi.
Thursday at 17:554 days Just now, theanswer said:Ne bih smeo da se kladim da dobijamo treću. Ova ekipa je užasna pod pritiskom, a Dubai može uvek šutem da ga napravi.Ma dobičemo treču ali kako čemo dobiti finale to ne znam.Dali smo trojku Edited Thursday at 18:004 days by Cash
Thursday at 17:594 days ako neki cudom prodje zvezda dobicete nas lagano. u totalnom smo raspadu.u verovatnijem slucaju da prodje buducnost ste takodje blagi favoriti. blagi jer ce oni dole da naprave nemoguce uslove za igru na sta vasi igraci verovatno nece najbolje reagovati. nisam siguran ni da u drugim aspektima logistike™ mozete da se nosite sa bokanom.
Thursday at 18:074 days 4 minutes ago, shimpu said:Moze li neko da mi odgovoriU nedelju.Pre ovih nebitnih šuteva koji su ušli, najbliži smo bili košu kada je pred kraj 4/4 Karlik zapucao sa skoro pola.
Thursday at 18:104 days Kako sam prognozirao da ce biti majstorica, prosto dosta dobro se razumem u kosarku. Dubai ima odlicnu ekipu, njima jedan Andjusic nije clan prve petorke
Thursday at 21:243 days biće sve ok, samo Željko da komanduje da ovih 5 ili 6 minuta bez koša i igre bude odmah na početku. nek šutiraju iza glave, horog sa pola terena, sa koša na koš, iza table, nabod lopte pesnicom. malo cirkuske zajebancije na početku i onda počnemo da igramo i sameljmo ih.može Ife da odigra te minute, da proba kolenom trojku da zabode ili glavom. sigurno ne bi pokvario procente. naprotiv. Edited Thursday at 21:313 days by Ted