May 26May 26 Na pola sezone sam bio u fazonu sacuvaj ovu cetvoricu najbitnijih i teraj ostalo, niko nek ne igra, sad kako se blizi kraj za svakog nalazim razlog da ostane. Osobito mislim na brata Ramba, ovo sto on igra u poslednjih par meseci u prvom delu sezone je nebo i zemlja
May 27May 27 3 minutes ago, uini said:čudan izbor ali poenta je da sve ispadne kako treba 💟Navodno je nenadano iskočila ta opcija juče, a verovatno je hitno...
May 27May 27 Prenosim sa drugog foruma "insajd" informaciju oko Duleta Vujosevica"Zetov zet upravo poslao sliku sa Duletom iz bolnicke sobe (odnosno sad je stigla slika do mene), nadam se da ce moci i koji autogram da ponese sa sobom. On je zavrsio transplataciju i ceka da ga puste, tako da nemam ni najmanju sumnju da ce i sa Duletom biti sve u redu.Srecno Generale!"
May 27May 27 2 hours ago, uini said:čudan izbor ali poenta je da sve ispadne kako treba 💟Zbog godina ili Bjelorusije?
May 27May 27 Urbonas prenosi da je Brandon Davies veoma interesantan Alvark-u iz Tokija i da bi to mogao biti jos jedan znacajan transfer za Japanksu ligu u poslednjih par sezona.
May 27May 27 33 minutes ago, BWA said:Zbog godina ili Bjelorusije?belorusija, naravno.pomislio bih da postoji pregrst opcija od beograda, preko zagreba, ljubljane, italije i ostatka evropeali nemam pojma, zaista razmisljam naglas.
May 27May 27 editnisam uzeo u obzir da se za transplantaciju mora delovati odmah, pa verovatno zato cela logika, sry.