Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

4 minutes ago, harper lee said:

Obrati paznju na cinjenicu da postoji snimak i da na tom snimku celavi flasoprimaoc nije uradio ama bas nista da bi ugrozio Dzonsa. Postoje samo vase brojne spekulacije o tome sta se sve desavalo pre toga koje su potkrepljene... nicim osim izjavama aktera da je doslo do verbalnog prepucavanja.

Taj moj post koji si citirao je dosao nakon sto sam u startu podrzao Strahinju za kojeg se pricalo da mu je povredjena kicma i da mu je ugrozena karijera iz razloga koje sam opisao u tom postu, da bi se kasnije ispostavilo da je prica "malo" drugacija. Tamo takodje pise da ovi koji su tukli Strahinju treba da idu na visegodisnju robiju, za sta se nadam da ti nije zelja kad je Karlik Dzons u pitanju.

Ćelavi je osim verbalnog napada (sto je potvrdila devojka koju je vredjao) sačekao igrače ispred lokala i očigledno ušao u fizički obračun od kog imamo poslednjih 10 sekundi snimka. Strahinja je stigao samo da se uhvati za medjunozje i da pita znas li ko sam ja i dobio je batine pre nego sto je stigao da zada udarac.

Ćelavi je od samrti, gubitka oka, neuroloskih problema, došao do par rasekotina, kao lakih telesnih povreda, pa se i tu ispostavilo da je prica malo drugacija.

Ovde niko nije rekao da Karlik ne treba da odgovara za delo koje je ucinio. Za to delo se moze izreci sudska opomena, ako je izvrseno kao reakcija na grubo vredjanje. S obzirom na tezinu dela sasvim je izvesna primena oportuniteta, sa cim ce se sloziti i osteceni jer ce mu isplatiti 10k evra, sto je otprilike 5 puta vise nego sto bi dobio u parnici.

E sad to sto se takav rasplet dogadjaja nece svideti ekipici sa foruma, to nije do Karlika

• Replies 16.4k
  • Views 795.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

3 minutes ago, ubibobi said:

Imao sam pre par meseci na tajlandu lakšu saobraćajku i posledično vrlo nategnutu situaciju sa trojicom lolalaca koji su bili spremni da se ako ne finansijski onda fizički razračunaju pre dolaska policije i bilo kakvog uviđaja, skupila se tu još neka razjarena svetina sa strane kao i neki šatro svedoci i sve u svemu toliko sam se osetio ugroženim da sam već šarao očima kojim bi se pojačivačem snage u blizini mogao poslužiti...ja nisam čak ni vozio ali sam bio jedino muško u ekipi. Da se cela priča odigrala ovde kod nas, verujem da bi mi to bar prepolovilo stres koji sam tada doživeo

Imao sam ja slicnu u Crnoj Gori, sto je otprilike hiljadu puta gore nego na Tajlandu ili bilo gde drugo.lolol Ali nista od toga nije relevantno za ovaj slucaj, koliko god slicnih slucajeva da nabrojite. Ponovicu ono sto sam nekoliko puta napisao - Karlik Dzons u trenucima kad je raspalio lika flasom nije bio ugrozen ni na kakav nacin koji se makar izdaleka moze nategnuti kao ugrozavanje. Naprotiv, uradio je ono sto obicno uradi najgori lik u tuci, uleteo je naoruzan flasom sa strane na vec grogiranog protivnika i unakazio ga (video sam sliku lica tog tipa). To se zove cipelarenje. Svi znamo za takve likove, svi smo ih vidjali u zivotu i svi ih preziremo jer su picke.

2 minutes ago, Uskebasi said:

Ćelavi je osim verbalnog napada (sto je potvrdila devojka koju je vredjao) sačekao igrače ispred lokala i očigledno ušao u fizički obračun od kog imamo poslednjih 10 sekundi snimka. Strahinja je stigao samo da se uhvati za medjunozje i da pita znas li ko sam ja i dobio je batine pre nego sto je stigao da zada udarac.

Ćelavi je od samrti, gubitka oka, neuroloskih problema, došao do par rasekotina, kao lakih telesnih povreda, pa se i tu ispostavilo da je prica malo drugacija.

Ovde niko nije rekao da Karlik ne treba da odgovara za delo koje je ucinio. Za to delo se moze izreci sudska opomena, ako je izvrseno kao reakcija na grubo vredjanje. S obzirom na tezinu dela sasvim je izvesna primena oportuniteta, sa cim ce se sloziti i osteceni jer ce mu isplatiti 10k evra, sto je otprilike 5 puta vise nego sto bi dobio u parnici.

E sad to sto se takav rasplet dogadjaja nece svideti ekipici sa foruma, to nije do Karlika

Za razliku od tebe nisam pravnik i ne znam kako ce se ovo zavrsiti, niti me nesto previse zanima. Ono sto me je navelo da potrosim previse vremena na sve ovo su postovi tipa "ne pravdam Karlika, ali...". To je zapravo definicija pravdanja, drugovi moji mladi radnici.

2 minutes ago, harper lee said:

Za razliku od tebe nisam pravnik i ne znam kako ce se ovo zavrsiti, niti me nesto previse zanima. Ono sto me je navelo da potrosim previse vremena na sve ovo su postovi tipa "ne pravdam Karlika, ali...". To je zapravo definicija pravdanja, drugovi moji mladi radnici.

I ja sam se samo setio kolege mladog radnika koji nije pravdao mma borca sa 300 prijava, ali... Da ne bude da se nikada nije desilo na forumu

1 minute ago, Uskebasi said:

I ja sam se samo setio kolege mladog radnika koji nije pravdao mma borca sa 300 prijava, ali... Da ne bude da se nikada nije desilo na forumu

Blago tebi, secas se necega sto se nije desilo i sto nisi uspeo da dokaze ni citiranjem postova za koje si se nadao da ih niko nece procitati. Mora da ti je zivot koloritan sa toliko maste. Cudno, pravnici je obicno nemaju nimalo.

8 minutes ago, harper lee said:

Imao sam ja slicnu u Crnoj Gori, sto je otprilike hiljadu puta gore nego na Tajlandu ili bilo gde drugo.lolol

Svako ima svog nemca pa bio on crnogorac ili tajlanđanin fantom

IMG_0891.jpeg

wub

27 minutes ago, Uskebasi said:

A ako nije izvrseno kao reakcija?

1 hour ago, harper lee said:

Stvarno ne znam kako te nije sramota. Onako ljudski mi nije jasno. Nikada se nije desilo na ovom forumu da toliko ljudi nalazi razumevanje za bilmeza koji je iz cista mira razbio coveku flasu o glavu, kakve god reci da su razmenjene pre toga, samo zato sto bilmez igra kosarku za klub za koji ta grupa ljudi navija. Zasto niko ne upire prstom u Brauna ili Bongu ako je vec do pristrasnosti?

Idi nadji neko cebe ili papirnu kesu i pokrij se po glavi. Mozes da povedes i ostatak ekipe koja ovaj slucaj gleda kroz patkometrijske naocare.

Sisaj ga bre

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

A ako nije izvrseno kao reakcija?

Screenshot_2025-05-07-16-31-15-752_com.android.chrome-edit.jpg

Nisam te to pitao..

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Nisam te to pitao..

Screenshot_2025-05-07-16-31-15-752_com.android.chrome-edit~2.jpg

Vidim da su se neki anonimni nikovi koji su zapravo dugo na forumu , a i poznatiji članovi koji upoređuju žene sa "kesom za mleko", uzbudili oko mog pominjanja genarove istorije postova.

A vidim i da je ovaj licemer koji je kenjao po Dudi pa posle njegove smrti kenjao po navijačima Partizana zbog one utakmice sa Efesom još aktivan, i sve se dublje zakopava.

Edited by Milošica

4 minutes ago, Milošica said:

Vidim da su se neki anonimni nikovi koji su zapravo dugo na forumu , a i poznatiji članovi koji upoređuju žene sa "kesom za mleko", uzbudili oko mog pominjanja genarove istorije postova.

A vidim i da je ovaj licemer koji je kenjao po Dudi pa posle njegove smrti kenjao po navijačima Partizana zbog one utakmice sa Efesom još aktivan, i sve se dublje zakopava.

Ja ne vidim sta moja istorija postova govori, a pogotovo kakve veze ima sa napisanim tokom danasnjeg dana.

No, sto se mene tice samo nastavi, nikad mi profil poseceniji bio nije 😊

Jos i horoskop da mi pogledas, Bob da me vidi.

Naravno da ima veze istorija postova.