Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Welp, there go dva nasa najbolja igraca.

• Replies 16.2k
  • Views 790.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Karlik je ovde u problemu, jer nanošenje teških telesnih povreda. Ovaj lik valjda ne vidi na oko

Карлика педалирати моментално, нема оправдања све и да је на расној основи или шта год.

Just now, johan nagel said:

Карлика педалирати моментално, нема оправдања све и да је на расној основи или шта год.

Ne znam da li si pričao sa nekim tamnoputim o tome, ali rasizam im bukvalno aktivira berserk mode. Mislim da ne možemo da kažemo da nema opravdanja, jer im nismo mi u koži.

2 minutes ago, johan nagel said:

Apsolutno.

Mada je i Sterling problematican. Imao je vec ispade u Americi, ovakvo ponasanje je nedopustivo, bili isprovocirani ili ne. Nisu samo bezmozgovici na terenu, nego i van..

Užasno ovo izgleda.

Sreća Tajrik nije bio na licu mesta

Ма нек му активира шта хоће, ово је недопустиво. Звекнути флашом по лицу голоруког лика који се већ тетура ту испред тебе је за затвор да ми је рођени буразер.

Овако су неки наши клинци мандрили слично убили неког лика (ироније ли црнца американца) тамо негде у Грчкој ако се сећате, исто туча у изласку, исто чини ми се флаша у главу, ужасне ствари

Edited by johan nagel

Ma bas lose.
Karlik ce se izvuci krivicnog gonjenja jedino ako prebegne u US na vreme, ako mu pasos vec nije oduzet

IMG_0882.jpeg

Kako se uopšte kao milioner nađeš na ulici Beograda u 4 ujutro među pijanim polusvetom. Mislim možda i ja sad serem, ali deluje mi da profi ljudi sa tim primanjima, pogotovo sportisti, moraju biti oprezniji

1 minute ago, johan nagel said:

Ма нек му активира шта хоће, ово је недопустиво. Звекнути флашом по лицу голоруког лика који се већ тетура ту испред тебе је за затвор да ми је рођени буразер.

Ali ni ti ni ja ne znamo šta je tačno bilo pre toga i zašto je tačno taj lik dobio flašu u glavu. Da, ovo jeste za šut kartu, nema tu dileme, ali još uvek ne znam da li mogu da osuđujem i sa ljudske strane. Rizikujem ban, ali otvorena lobanja nacistima ili rasistima nije civilizacijska šteta, oni su civilizacijski tumori. Šteta je samo kada to uradi sportista koji igra za tvoj klub, jer on tu ne predstavlja samo sebe i mora da vodi računa o takvim stvarima.

I ponoviću, nisi im u koži, nisi odrastao okružen rasizmom i ne možeš da znaš šta to znači. Ja sam više puta slušao te priče i jebiga, imam neku blagu ideju šta se tu dešava.

Jebiga, ovo gotovo izvesno znači novi raspad ekipe koja je taman krenula da se kako-tako slaže.

11 minutes ago, johan nagel said:

Овако су неки наши клинци мандрили слично убили неког лика (ироније ли црнца американца) тамо негде у Грчкој ако се сећате, исто туча у изласку, исто чини ми се флаша у главу, ужасне ствари

Gore mi je sto ga je gađao na podu. Ajde ovo sa flašom da kažeš da je adrenalin samoodbrana šta god. Ali kada si ga već zveknuo flašom u lice, ti ga onesvešćenog gađaš na podu.

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kako se uopšte kao milioner nađeš na ulici Beograda u 4 ujutro među pijanim polusvetom. Mislim možda i ja sad serem, ali deluje mi da profi ljudi sa tim primanjima, pogotovo sportisti, moraju biti oprezniji

Apsolutno, moraš da budeš spreman i na provokacije i na sve i ne smeš da dozvoliš da uđeš u taj berserk mod, šta god ti neko rekao, ali jebiga.

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Кад не уче од фудбалера који имају своје шеме, ликове који им организују партијање затвореног типа на које не може да бане свако, само пробрани плус младе даме старлете.

5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Zavisi od sklopa ličnosti. Za Karlika mi je skroz jasno. Pun para, skoro pa potpuno zaštićen u gradu u kom uvek ima neka žurka.

Mislim i prethodna ekipa je izlazila samo se nikada nije desilo nešto ovako.