Tuesday at 10:594 days 48 minutes ago, goofs said:Daj pet Monekea odmah!Јебеш резултатесамо за Миџи Edited Tuesday at 11:024 days by johan nagel
Tuesday at 12:374 days dobra je ova duletova, iako netačna, "život nema hepiend, i to mora da se shvati"-kao i mnoge duletove ideje i misli, primamljivo je kopirajterski tj pismeno ali netačno : D
Wednesday at 08:043 days 17 hours ago, Milošica said:"Za klub koji me želi od sada ću i navijati, jer u njemu živim i radim." Tako mlad, a sećaš se toga?
Wednesday at 08:063 days Just now, sigurnost said:Tako mlad, a sećaš se toga?https://sr.m.wikipedia.org/sr-ec/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82
Wednesday at 08:103 days 19 hours ago, uini said:dobra je ova duletova, iako netačna, "život nema hepiend, i to mora da se shvati"-kao i mnoge duletove ideje i misli, primamljivo je kopirajterski tj pismeno ali netačno : Dkhm...khm...Ako bi blagoizvoleo da objasniš kako je to netačno?
Wednesday at 09:203 days 59 minutes ago, Filozof manijak said:khm...khm...Ako bi blagoizvoleo da objasniš kako je to netačno?pa ako gledaš isključivo tako banalno da nema hepiend jer umreš, onda bi valjda morao da uvedeš u jednačinu, da li ti je bilo hepi dok si živeo.nisu svi dilovali umetnine i uzimali procenat za edukaciju & usavršavanje zaposlenih hue hue
Wednesday at 09:233 days MA jok, prosto život nije bajka i nema hepiend.Nađi mi jedan suprotan primer
Wednesday at 09:233 days Just now, Filozof manijak said:MA jok, prosto život nije bajka i nema hepiend.Nađi mi jedan suprotan primerISUS HRISTOS.