Eleniko Posted December 5 Posted December 5 1 minute ago, Vasilij Zajcev said: Pa šta će ker drugo da radi, ker avlijaner, nego da se uzjoguni.. ne vređaj paščad 1
Vasilij Zajcev Posted December 5 Posted December 5 Elem, sve ste rekli... Totalno smo promenili fizionomiju, od ekipe sa najboljim napadom postajemo davilica. Ovo večeras je bilo baš na visokom nivou. Ne mislim da možemo da pružamo takvu energiju na svim tekmama ali dobra stvar je što ni ne moramo. I ako je cena bila Bolonja, neka je.. Sada ove dve obavezno dobiti i orici na sezonsko poluvreme u play in zoni ako je moguće. 3
theanswer Posted December 5 Posted December 5 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: Sad mozda i lepsi deo veceri, luka i kuzma show. nije to to ako zvezda ne izgubi 2 1
Papovac Posted December 5 Posted December 5 sta reci, a ne zaplakati. moj partizan. i da, izgleda da je ovaj zeljko pristojan trener.
goofs Posted December 5 Posted December 5 Strašnu utakmicu smo odigrali, pre svega u odbrani, Lesor je morao da porađa svaki napad, Nan se nije video tri i po četvrtine, agresivnost na ogromnom nivou. Srao nas je šut ozbiljno pa je ovo otišlo na 20, da su bili neki normalniji procenti bilo bi to 7-8 do 10 razlike, što je takođe sasvim ok. Drugi utisak su mi Pokuovi brkovi mislim da su moji prvenci u sedmom osnovne bili ozbiljniji od onoga. 1 1
Popular Post Jimmy Kowalski Posted December 5 Popular Post Posted December 5 26 minutes ago, johan nagel said: Не знам да л’ је било али прејак моменат је што мали Лесор навија против ћалета I u nasu svlacionicu usao naravno 1 9 1
theanswer Posted December 5 Posted December 5 Vašingtonova odbrana je otkrovenje sezone. Pokušaj posterizacije Lesora je sigurno jedan od najluđih poteza nekog igrača Partizana da ja znam. 9
Papovac Posted December 5 Posted December 5 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: I u nasu svlacionicu usao naravno koja smo mi sekta jebote. 1 7 1
lord_s Posted December 5 Posted December 5 jel platio taj mini lesor kartu uopste i ovaj backstage pass? Ne pokazujte ovo Duletu zaboga 3 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 5 Posted December 5 Kaparisati Lessorta Jr. za prvog ball hendlera tamo 2037. 1
Popular Post *edited by mod Posted December 5 Popular Post Posted December 5 Dajemo koš na pola 4/4 na kameri Ataman gleda u pod i trese glavom, već se predao a ja računam posede i sve načine na koje još možemo da izgubimo Odlična partija celog tima, delovalo je da će Grant da nas sahrani na početku, ali srećom to nije bio slučaj. Naravno clutch trenutak meča Vanjine 72 sekunde i dokaz da se utakmica može dobiti već na poluvremenu. Doduše obično se mi nađemo na drugoj strani kada neki tim prestane da igra u zadnjih par minuta, pa je baš lepo što smo sad mi ti koji su iskoristili što je protivnik hteo na rani odmor. Možda je do mene i ove zadnje tri utakmice ali i kada se vrati Ife, Vašington treba da ima veću minutažu. Jedan od boljih trenutaka je bio aplauz koji je dobio nakon par vezanih grešaka. 15
Recommended Posts