Stela Posted December 5 Posted December 5 10 minutes ago, Midžeta said: Sad idu intervjui na SK, moram da kazem da pored toga sto je igrao ko grom, Sterlingara je i dosta lep ćojk Inace mi je najlepsi i omiljeni Frenk, ali veceras su svi lepi 1 1
Midžeta Posted December 5 Author Posted December 5 Lesor jr i Frenki Veceras su mi i deca slatka, sutra #fuckthemkids 1
ZokiAsov Posted December 5 Posted December 5 Mnogo je bitno bilo sto je dr. dzons mogao da odmori u trecoj cetvrtini, i da im se onda odmoran nacestita mile nove godine u poslednjoj deonici... Dujan je bio prelep, na kraju trece je ostao bez danfa pa je poceo da radi sranja, ali generalno opet dobra utakmica za gospodina 9 1
copkillah Posted December 5 Posted December 5 Odavno nisam ovako uživao na nekoj utakmici. Bukvalno jednu zamerku nemam 6 2 1
ubibobi Posted December 5 Posted December 5 17 minutes ago, Midžeta said: moram da kazem da pored toga sto je igrao ko grom, Sterlingara je i dosta lep ćojk Izdala si Karlikaru ladno
copkillah Posted December 5 Posted December 5 Posebno mi se dopalo kako je Željko spremio odbranu na Lesoru, za početak mu je poslao Balšu koji ga najbolje zna od svih i onda je posle rotirao Tajrika i Dejvisa da ga izmori. 7
Popular Post johan nagel Posted December 5 Popular Post Posted December 5 Не знам да л’ је било али прејак моменат је што мали Лесор навија против ћалета 17 1
copkillah Posted December 5 Posted December 5 2 minutes ago, johan nagel said: Не знам да л’ је било али прејак моменат је што мали Лесор навија против ћалета Videli smo ga na početku 4
ToniAdams Posted December 5 Posted December 5 Nisam ljubitelj performansa i kojekakvih zanimacija, ali onaj transparent sa krvavom šakom još kako ima svoju težinu, i baš je bio ono najež u sekundi 5 1
DameTime Posted December 5 Posted December 5 Da se upišem, imam samo da kažem da je Željko trenerski GOAT i da je perfektno spremio utakmicu. Sa posebnim akcentom na odbranu Lessorta i Nunna. Igrači su sve to (gotovo) perfektno sproveli u delo. 8
Popular Post Valk Posted December 5 Popular Post Posted December 5 33 minutes ago, Midžeta said: Sterlingara je i dosta lep ćojk 31 minutes ago, Milošica said: Ima taj sjaj u očima. Mada i Frenki je, ko voli ASAP Rocky fazon. 29 minutes ago, cartman said: Realno jedna lepa ekipa 21 minutes ago, Stela said: Inace mi je najlepsi i omiljeni Frenk, ali veceras su svi lepi 16 minutes ago, ZokiAsov said: Dujan je bio prelep Once they went black... 1 14 1
johan nagel Posted December 5 Posted December 5 Каже ортак који је био у ложи да се Грбовић смрадина узјогунио око те заставе, општа фрка била да се скине што пре 1 3
Vasilij Zajcev Posted December 5 Posted December 5 Pa šta će ker drugo da radi, ker avlijaner, nego da se uzjoguni.. 9
Recommended Posts