Midžeta Posted December 5 Author Posted December 5 (edited) Rado javi se, nemoj da me izneveris Pih, nista od Rade Edited December 5 by Midžeta
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted December 5 Popular Post Posted December 5 Sad mozda i lepsi deo veceri, luka i kuzma show. 1 1 8
Popular Post Lord Stef Posted December 5 Popular Post Posted December 5 Braco, usrali smo im se u zivot kompletno. Ja sam se nadao nekoj pobedi, ocekivao sam u svakom slucaju da se pobijemo pa sta bude, ali ovakvo razbijanje apsolutno nisam. Negde mi je u rangu onog razbijanja Reala u drugoj utakmici tamo pre dve sezone. Osim par perioda po par minuta jer jbg ne mozes 40 minuta da igras perfektno, apsolutno SVI su igrali kako valja, ne mozes za jednog da kazes da je bio u nekoj minus fazi. Ono u trecoj kad smo ih u nekoliko uzastopnih napada terali na greske i suteve preko ruke jer je bukvalno svaki igrac sve preuzimao i sve stizao cu sutra da pustim i da odgledam na 0.5 brzine uz flasu dunje. 11 3
Milošica Posted December 5 Posted December 5 (edited) I dalje me DW malo nervira, mada pokazuje da ima impresivan prvi korak, ali moram pohvaliti odbranu na Slukasu u 3/4. Edited December 5 by Milošica
bradilko Posted December 5 Posted December 5 (edited) zaboravili smo sterlinga brauna. odlicno igra cova. Edited December 5 by bradilko 4
Lord Stef Posted December 5 Posted December 5 2 minutes ago, Milošica said: I dalje me DW malo nervira, mada pokazuje da ima impresivan prvi korak, ali moram pohvalii odbranu na Slukasu u 3/4. Ne samo na Slukasu, generalno koga god da je cuvao poslednjih par utakmica radio je dobar posao. Uvek stigne da nogama isprati igraca, niko ga jos nije zaobisao
Midžeta Posted December 5 Author Posted December 5 Sad idu intervjui na SK, moram da kazem da pored toga sto je igrao ko grom, Sterlingara je i dosta lep ćojk
Milošica Posted December 5 Posted December 5 1 minute ago, Midžeta said: Sad idu intervjui na SK, moram da kazem da pored toga sto je igrao ko grom, Sterlingara je i dosta lep ćojk Ima taj sjaj u očima. Mada i Frenki je, ko voli ASAP Rocky fazon. 1
Kreator Posted December 5 Posted December 5 9 minutes ago, bradilko said: zaboravili smo sterlinga brauna. odlicno igra cova. Ozbiljna je to nba glava. Kada hoće može brutalnu odbranu da igra. Odigrao je timski, svaka mu čast. Kanališe ga Željko kako treba.
Popular Post johan nagel Posted December 5 Popular Post Posted December 5 Сјајна победа, невероватна енергија и одбрана, све оно што смо очекивали од ове екипе а углавном нисмо добијали до сада. Опет се показало да је најбоље бити песимиста, дефинитивно нисам веровао да везујемо ове четири победе након оне серије пораза. Но ето шта учини победа у дербију, па још ‘на страни’, тотално окрене моментум. Пао је страшно квалитетна екипа али тренутно нису у неком сјајној форми и мало је рећи да смо успели да искористимо то, разбили смо их енергетски у трећој четвртини, обрисали патос с њима буквално. Страшан посао је наравно урадио Вања пре тога с оним тројкама. Идемо даље без еуфорије, ништа нисмо урадили, још увек смо на 6-8. Алба на страни, јако битан меч да се случајно не саплетемо и проспемо вечерас урађено. 11
Recommended Posts