Stela Posted December 5 Posted December 5 Pokidali smo!!! Borbenost na maksimumu, stabilnost i snaga. Idemo dalje u istom ritmu. Hvala, crno-beli 5
Valk Posted December 5 Posted December 5 1 minute ago, Kreator said: Doktorska disertacija Željka Obradovića! Mislim da je Željko odavno doktor, ne od večeras. Svaka čast 2 1 4 3
Popular Post Jimmy Kowalski Posted December 5 Popular Post Posted December 5 2 minutes ago, garmonbozia said: kakvo je ovo useravanje, je l' ovo konačno kliknula ekipa jebote Rada effect 6 3 15 1
goofs Posted December 5 Posted December 5 Puštam premotani snimak, nemojte da mi spojlujete rezultat pls 1
Kreator Posted December 5 Posted December 5 (edited) 3 minutes ago, Valk said: Mislim da je Željko odavno doktor, ne od večeras. Svaka čast Ipak jeste doktorska disertacija u ovom drugom mandatu - sa ovim timom. Od ničega, od nove ekipe je napravio Aždaju! Veliki naklon za kralja ove igre ! Edited December 5 by Kreator
Midžeta Posted December 5 Author Posted December 5 Jedva cekam da Rada Radica pita Zelimira sta ce da apostrofira kao lose u igri Parizana, ajde Rado gimme that 3 2
assignment Posted December 5 Posted December 5 Kapa dole, ovako rasturiti šampiona je impresivno, čestitke 👍 2 7
MocaVukotic Posted December 5 Posted December 5 Ne zna zeljko sta radi... Tri ozbiljna skalpa u nizu, 2 bez lundberga, 6-8 3 1
Djolle Posted December 5 Posted December 5 Propustih prvo poluvreme, tako da sam sve vreme opušteno gledao kako kontrolišemo igru i rezultat, baš moćna partija koja dodatno podiže samopouzdanje i ako ovako igramo nema ekipe u Evropi koje bi trebalo da se plašimo. Idu sad dve na papiru lakše utakmice, ali mora isti ovaj pristup, da ne bi poništili sve dobro u ova 4 kola. 7
J-♣ Posted December 5 Posted December 5 Meč momenat: zadnji minut 2/4 - 3 trojke, 2 ukradene i skok u odbrani VANJE MARINKOVIĆA 5
steins Posted December 5 Posted December 5 Krv ti jebem, kakva utakmica. Partizan je poništio Pao potpuno. Odavno ovako peglanje odbrane nisam video. Robija kako vidi Atamana dobije sadistički nagon 2 6
Popular Post Kreator Posted December 5 Popular Post Posted December 5 5 minutes ago, Kreator said: Ipak jeste doktorska disertacija u ovom drugom mandatu - sa ovim timom. Od ničega, od nove ekipe je napravio Aždaju! Veliki naklon za kralja ove igre ! Samo još da kažem nešto dok sam u euforiji. Boli me bre uvo za plejof, plejin sada, za ovo se živi, za ovakve utakmice ! Za ovakvu košarku kao igru! Najlepšu igru na svetu ! Ova utakmica mi je, opet ponavljam, jedna od najomiljenijih u zadnjih nekoliko godina. 13 5 1
Recommended Posts