Sandradjer Posted July 14 Posted July 14 2 minutes ago, Lancia said: Koji put se upeca u mrezu Drugi put uskaces brzinom munje. Kasni mi strim rrrrr Spoiler Salim se, evo ti cmokicj 1
Lancia Posted July 14 Posted July 14 1 minute ago, Sandradjer said: Drugi put uskaces brzinom munje. Kasni mi strim rrrrr Reveal hidden contents Salim se, evo ti cmokicj Breeeeeejk!!!!
Mindaugas Žukauskas Posted July 14 Posted July 14 3 minutes ago, Lancia said: Koji put se upeca u mrezu Nije to ništa slučajno, mali ga je ubio u pojam jer stiže sve živo i mrtvo, samim tim Novaku preostaje da svaki udarac izvodi maksimalno precizno. I onda se dešavaju greške. Generalno imam utisak da je Novak jako uspavan i da se na dosta udaraca Alkaraza cimnuo u iznenađenju. Ne rade noge ili šta 1
Sandradjer Posted July 14 Posted July 14 Just now, Lancia said: Breeeeeejk!!!! Dobices poljubac ako je tako, ali zekis znam
Michael Krueger Posted July 14 Posted July 14 Uvek ubaci prvi kad je gusto... Samo da ovo sad def ne demorališe Novaka...
Ros Posted July 14 Author Posted July 14 Just now, 189- said: sad sam se probudio, jel novak igra uzasno ili alcaraz brutalno? both... tendencija da novak na gore, a karlitos na dole malcice 2
Recommended Posts