x500 Posted July 14 Share Posted July 14 12 minutes ago, Filozof manijak said: Šta ti je taj greh? kaze se gra' kaki te gre'ovi spopali za to je zaduzen @Shan Jan 2 Link to comment
Boza_zvani_Pub Posted July 14 Share Posted July 14 Bez Viskovica danas. Bolestan. Govedarica za mikrofonom :( 3 Link to comment
aram Posted July 14 Share Posted July 14 16 minutes ago, Sandradjer said: Jel se pripremate za duel? Ja planiram jedan grah da skuvam dok se Nole bori Isto. Drunken baked beans sa krakauer kobasicama ozgo. 1 1 Link to comment
bags Posted July 14 Share Posted July 14 Ja sam pobegao na bazen . Gasim telefon u 14:30 i palim u 19:30. 4 Link to comment
Max Morlock Posted July 14 Share Posted July 14 Ja stižem pravo s bazena. Menjam hrpu dupeta u tangama za Noksino Alkaranje... ... a opet ako izgubi, bar neće da se blamira s onom violinom Win win. Link to comment
Boza_zvani_Pub Posted July 14 Share Posted July 14 16 minutes ago, bags said: Ja sam pobegao na bazen . Gasim telefon u 14:30 i palim u 19:30. Ja drugacije i ne mogu da pratim vec par godina. Mnogo grozan osecaj, ali mi je lakse da ne pratim. Link to comment
Filozof manijak Posted July 14 Share Posted July 14 41 minutes ago, Sandradjer said: U mom slucaju sareni pasulj Pa tako kaži jedini Grah kojeg poznajem je - Tiberije Link to comment
lostfanforever Posted July 14 Share Posted July 14 28 minutes ago, Boza_zvani_Pub said: Bez Viskovica danas. Bolestan. Govedarica za mikrofonom :( Sta je sa Viskom ? I na pola prenosa polufinala se iskljucio pa je preuzeo Go. posle je pricao kao da se ne znam sta neverovatno desilo i da mu je tesko bilo? inace, koliko se secam mnogi su prosle god upravo Govedaricin dolazak u London pvi put ikad imenovali kao krivca za gubitak u finalu ( jinx jinx) Sad cemo videti kakvu ulogu to ima Link to comment
JohnnyD Posted July 14 Share Posted July 14 Joj, ko ce da gleda Kljaku i da se nervira po ovoj vrucini... 1 Link to comment
April Posted July 14 Share Posted July 14 Super mu stoji ova bela trenerka. Nadam se da će im se svima israti na glavu 1 5 Link to comment
Shan Jan Posted July 14 Share Posted July 14 Ovi moji bivsi tenisaci sa posla su se vise pribojavali ruskog medveda. Ajmo Njole, drzimo palceve! 2 Link to comment
Sandradjer Posted July 14 Share Posted July 14 8 minutes ago, Shan Jan said: Ovi moji bivsi tenisaci sa posla su se vise pribojavali ruskog medveda. Ajmo Njole, drzimo palceve! Sve moj do mojega . IT sektor 3 Link to comment
Recommended Posts