x500 Posted July 14 Posted July 14 12 minutes ago, Filozof manijak said: Šta ti je taj greh? kaze se gra' kaki te gre'ovi spopali za to je zaduzen @Shan Jan 2
Boza_zvani_Pub Posted July 14 Posted July 14 Bez Viskovica danas. Bolestan. Govedarica za mikrofonom :( 3
aram Posted July 14 Posted July 14 16 minutes ago, Sandradjer said: Jel se pripremate za duel? Ja planiram jedan grah da skuvam dok se Nole bori Isto. Drunken baked beans sa krakauer kobasicama ozgo. 1 1
bags Posted July 14 Posted July 14 Ja sam pobegao na bazen . Gasim telefon u 14:30 i palim u 19:30. 4
Max Morlock Posted July 14 Posted July 14 Ja stižem pravo s bazena. Menjam hrpu dupeta u tangama za Noksino Alkaranje... ... a opet ako izgubi, bar neće da se blamira s onom violinom Win win.
Boza_zvani_Pub Posted July 14 Posted July 14 16 minutes ago, bags said: Ja sam pobegao na bazen . Gasim telefon u 14:30 i palim u 19:30. Ja drugacije i ne mogu da pratim vec par godina. Mnogo grozan osecaj, ali mi je lakse da ne pratim.
Filozof manijak Posted July 14 Posted July 14 41 minutes ago, Sandradjer said: U mom slucaju sareni pasulj Pa tako kaži jedini Grah kojeg poznajem je - Tiberije
lostfanforever Posted July 14 Posted July 14 28 minutes ago, Boza_zvani_Pub said: Bez Viskovica danas. Bolestan. Govedarica za mikrofonom :( Sta je sa Viskom ? I na pola prenosa polufinala se iskljucio pa je preuzeo Go. posle je pricao kao da se ne znam sta neverovatno desilo i da mu je tesko bilo? inace, koliko se secam mnogi su prosle god upravo Govedaricin dolazak u London pvi put ikad imenovali kao krivca za gubitak u finalu ( jinx jinx) Sad cemo videti kakvu ulogu to ima
JohnnyD Posted July 14 Posted July 14 Joj, ko ce da gleda Kljaku i da se nervira po ovoj vrucini... 1
April Posted July 14 Posted July 14 Super mu stoji ova bela trenerka. Nadam se da će im se svima israti na glavu 1 5
Shan Jan Posted July 14 Posted July 14 Ovi moji bivsi tenisaci sa posla su se vise pribojavali ruskog medveda. Ajmo Njole, drzimo palceve! 2
Sandradjer Posted July 14 Posted July 14 8 minutes ago, Shan Jan said: Ovi moji bivsi tenisaci sa posla su se vise pribojavali ruskog medveda. Ajmo Njole, drzimo palceve! Sve moj do mojega . IT sektor 3
Recommended Posts