Filozof manijak Posted July 12 Share Posted July 12 22 minutes ago, duda said: Ne deluje mi zarđalo ali deluje mi po nekada smoreno. Nije rasterećen, kao da ga nešto muči u pozadini. Da nisu hemoroidi?! 😱 5 Link to comment
Kreator Posted July 12 Share Posted July 12 Узеће титулу у фудбалу. Нека им то буде доста. 5 Link to comment
Arkadija Posted July 12 Share Posted July 12 Jbt, Novak se ovako nije kretao odavno. 4 Link to comment
Kreator Posted July 12 Share Posted July 12 Vrhunski potez za brejk odmah u startu trećeg seta. Bravo Nole 2 Link to comment
Max Morlock Posted July 12 Share Posted July 12 Sad ni Musetti više ne veruje sebi.. evo Viško pomenuo sad da je bilo priče da će publika danas da viče Muuuuu hehe... Čita PPP 1 Link to comment
Sandradjer Posted July 12 Share Posted July 12 Ja moram psiholosku pripremu da napravim za finale. Ne znam mogu li gledati/pratiti, ne ponovila se prosla godina 1 Link to comment
duda Posted July 12 Share Posted July 12 Novak očigledno igra koliko mu treba. Jer, bez obzira na sve maestralne poteze, ovo ipak nije igra kojom se pobeđuje španska šiškica. Link to comment
Arkadija Posted July 12 Share Posted July 12 Kako je vrhunski zasekao poslednji poen 2 Link to comment
Lancia Posted July 12 Share Posted July 12 1 minute ago, Sandradjer said: Ja moram psiholosku pripremu da napravim za finale. Ne znam mogu li gledati/pratiti, ne ponovila se prosla godina 1 1 Link to comment
Max Morlock Posted July 12 Share Posted July 12 Vežbao je vežbao drop šotove... Ne sećam se kad smo zadnji put napisali "Jebo ga DS" 1 Link to comment
duda Posted July 12 Share Posted July 12 Just now, Max Morlock said: Vežbao je vežbao drop šotove... Ne sećam se kad smo zadnji put napisali "Jebo ga DS" Ja htela nedavno nego ne stigoh 1 Link to comment
duda Posted July 12 Share Posted July 12 16 minutes ago, Sandradjer said: Ja moram psiholosku pripremu da napravim za finale. Ne znam mogu li gledati/pratiti, ne ponovila se prosla godina Ja mislim da to gledati neću, ne troši mi se tolika rakija 1 1 Link to comment
Arkadija Posted July 12 Share Posted July 12 Što bi bila fora da kad pobedi ( valjda hoće ), u govoru kaže publici kako su najbolji na svetu, da ih obožava, da nema takvih kao što su oni. 3 Link to comment
Recommended Posts