villiem Posted July 12 Posted July 12 Ne svidja mi se ovi Spanac, ima taj ubilacki nagon, ne treba nam u finalu 2
Lancia Posted July 12 Posted July 12 4 minutes ago, villiem said: Ne svidja mi se ovi Spanac, ima taj ubilacki nagon, ne treba nam u finalu Ispustio ga Novak prosle godine u finalu, ali slazem se, mudro zboris.
Midžeta Posted July 12 Posted July 12 Govedarica ce da cream himself, mora da se vezba mali tenis etc, pakao 1
Ras Posted July 12 Posted July 12 Stvari su u ovom meču nekako došle na svoje mesto, Medvedev brejknut i u trećem.
Arkadija Posted July 12 Posted July 12 Meda se vratio u svoj uobičajeni mod-igram i nije me briga. Ako pogodim super, ako ne pogodim, još boje. 2
nisam ja Posted July 12 Posted July 12 ovaj na sport klubu toliko vlaži na ovog šnaucera da imam teškoće u zadržavanju ručka u sebi. 1
johan nagel Posted July 12 Posted July 12 Прејак је Карлитос чак и када не игра богзна какав тенис као што је случај на овом Вимблдону. 1
Max Morlock Posted July 12 Posted July 12 15 minutes ago, Lancia said: Ne kaže se small penis nego Spoiler anal friendly 4
johan nagel Posted July 12 Posted July 12 Елем ако освоји Вимби Карлитосу је то четврти слем а тек је закорачио у 22. годину пре који месец. Што би се рекло небо је граница, посебно ако узмемо у обзир готово идентичан ниво тениса на свим подлогама. Буквално таленат на нивоу велике тројке. 1
Recommended Posts