Serena Posted July 11 Share Posted July 11 Dona umire, vuce se ko Aliz Corne, a Dzasmin ko cigrica Link to comment
Serena Posted July 11 Share Posted July 11 I treca sreca Nadam se da se u ovom finalu nece obrukati kao na RG. Link to comment
nisam ja Posted July 11 Share Posted July 11 dona je izgledala kao da ima 48 a ne 28 godina. 1 Link to comment
Serena Posted July 11 Share Posted July 11 1 hour ago, nisam ja said: dona je izgledala kao da ima 48 a ne 28 godina. Kazem vam ja, slavonski kulen Link to comment
Serena Posted July 11 Share Posted July 11 23 hours ago, Serena said: Alkaraz Djokovic Krejcikova Paolini Pola tiketa mi proslo Znaci imacemo novu GS sampionku Obe cure su mi bas drage, koja god da pobedi bicu srecna. Link to comment
Ras Posted July 11 Share Posted July 11 Video sam rezultate i baš sam došao da negodujem, ali ako si ti srećna, onda ništa. Simpa je mala, a F na RG, pa F na W ne može biti slučajno. 1 Link to comment
W.F.C. Posted July 12 Share Posted July 12 A sada predstavnik kolonizatorske Spanije, mlad momak iz radnicke klase koji se cesa po jajima protiv predstavnika mrske agresorske Rusije, pomalo nervozan i bez prava na zastavu. Derbi Link to comment
Nikola77 Posted July 12 Share Posted July 12 međed količina gluposti koju on može da napravi za tako kratko vreme je frapantna Link to comment
Recommended Posts