mire Posted July 11 Posted July 11 1 hour ago, Serena said: Inace musetti su njuskice s ili z, majka mu stara?!?
JohnnyD Posted July 11 Posted July 11 Pitanje je samo koliko ce Italijan mu uzeti setova, 0 ili 1.... MU UZETI, YOU KNOW? MUZETI! 5
Serena Posted July 11 Posted July 11 2 hours ago, mire said: s ili z, majka mu stara?!? Majka mu stara, pise se Musetti, a cita Muzeti 1
Milošica Posted July 11 Posted July 11 Baš šteta što je predao Nole, čekao sam to novo finale sa Karlosom. 1
Sandradjer Posted July 11 Posted July 11 1 hour ago, Milošica said: Baš šteta što je predao Nole, čekao sam to novo finale sa Karlosom. Zasto si ovo napisao?
Milošica Posted July 11 Posted July 11 (edited) 5 minutes ago, Sandradjer said: Zasto si ovo napisao? Nisam ti učenik da mi držiš lekcije. Debilna je bila šala i to je to. Edited July 11 by Milošica 2
Ros Posted July 11 Author Posted July 11 neko nase dete, teodora kostovic usla u 1/4 finale juniorki. usput pobedila britanku stojsavljevic, a moguce protivnica u 1/4-finalu je amerinka iva jovic 2 1 1
Sandradjer Posted July 11 Posted July 11 1 minute ago, Milošica said: Nisam ti učenik da mi držiš lekcije. Debilna je bila šala i to je to. I ova ti je 2 2
Serena Posted July 11 Posted July 11 Ajde mala Gankinjo, nemoj da dozvolis da te zajapureni slavonski kulen pobedi 1
Recommended Posts