July 10, 2024Jul 10 3 minutes ago, Midžeta said: pa ne znam, nekako mi je previse lep ja volim a touch of ugly Pa Fric ima sladju facu, mada sad kad cujem kakav glas ima Museti... zaboravi sta sam rekao.
July 10, 2024Jul 10 3 minutes ago, Lancia said: Pa Fric ima sladju facu, mada sad kad cujem kakav glas ima Museti... zaboravi sta sam rekao. Glasic ga urnise gore nego Bekama
July 10, 2024Jul 10 9 minutes ago, Serena said: Muzeti je Reveal hidden contents A MuZeti je pravilno?¿ Sto nas ne ispravljas, zabice?¿ Edited July 10, 2024Jul 10 by Lancia
July 10, 2024Jul 10 vezane joj ruke inače, baš mi drago što je muzeti pobedio, u inat komentatorskom degeneriku koji ga je oplakao u drugom gemu meča usvojio sam "z" Edited July 10, 2024Jul 10 by mire
July 10, 2024Jul 10 17 minutes ago, mire said: usvojio sam "z" Dobro je sto Kaligula ne svraca na sport
July 10, 2024Jul 10 17 minutes ago, Lancia said: A MuZeti je pravilno?¿ Sto nas ne ispravljas, zabice?¿ Jednom ispravila činkve čento pa se pokajala Ovo mi je najgora moguca kombinacija za polufinale koje cu gledati na nekoj terasi u Porecu i svi ce navijati za Muzetija, a sa tribina ce se oriti Muuuuuzeti
July 10, 2024Jul 10 17 minutes ago, napadaj said: Zamisli da je video da su četnici zarobili Italijana, a ne partizani Čuj, zarobili? Predao im se!