Serena Posted July 10 Share Posted July 10 (edited) Muzeti je Spoiler Edited July 10 by Serena 1 1 Link to comment
Lancia Posted July 10 Share Posted July 10 3 minutes ago, Midžeta said: pa ne znam, nekako mi je previse lep ja volim a touch of ugly Pa Fric ima sladju facu, mada sad kad cujem kakav glas ima Museti... zaboravi sta sam rekao. 1 1 Link to comment
Midžeta Posted July 10 Share Posted July 10 3 minutes ago, Lancia said: Pa Fric ima sladju facu, mada sad kad cujem kakav glas ima Museti... zaboravi sta sam rekao. Glasic ga urnise gore nego Bekama 3 Link to comment
Lancia Posted July 10 Share Posted July 10 (edited) 9 minutes ago, Serena said: Muzeti je Reveal hidden contents A MuZeti je pravilno?¿ Sto nas ne ispravljas, zabice?¿ Edited July 10 by Lancia Link to comment
mire Posted July 10 Share Posted July 10 (edited) vezane joj ruke inače, baš mi drago što je muzeti pobedio, u inat komentatorskom degeneriku koji ga je oplakao u drugom gemu meča usvojio sam "z" Edited July 10 by mire 5 Link to comment
Midžeta Posted July 10 Share Posted July 10 17 minutes ago, mire said: usvojio sam "z" Dobro je sto Kaligula ne svraca na sport 4 1 Link to comment
napadaj Posted July 10 Share Posted July 10 Zamisli da je video da su četnici zarobili Italijana, a ne partizani 2 Link to comment
Arkadija Posted July 10 Share Posted July 10 Stefan već sada bolje smečuje nego Novak. 5 3 Link to comment
Serena Posted July 10 Share Posted July 10 17 minutes ago, Lancia said: A MuZeti je pravilno?¿ Sto nas ne ispravljas, zabice?¿ Jednom ispravila činkve čento pa se pokajala Ovo mi je najgora moguca kombinacija za polufinale koje cu gledati na nekoj terasi u Porecu i svi ce navijati za Muzetija, a sa tribina ce se oriti Muuuuuzeti 3 Link to comment
Ras Posted July 10 Share Posted July 10 17 minutes ago, napadaj said: Zamisli da je video da su četnici zarobili Italijana, a ne partizani Čuj, zarobili? Predao im se! 1 Link to comment
Recommended Posts