Hele Posted July 10 Share Posted July 10 34 minutes ago, Amos said: Odakle im lova frajeru Fan klub od nekih 10 000 clanova, ljudi srednje klase, vise srednje klase, visoke klase... Srbija plus dijaspora... Da su/smo organizovani, lako bi se naslo od 10 000 ljudi 100 za svaki mec turnir. Ne 100 istih da ide i u Sangaj i u Njujork, ali od 10 000, 100 bi se uvek naslo. Jednom jedna ekipa, drugi put druga, neko imucniji bi isao cesce, neko manje imucan na jedan mec/turnir godisnje... Ima i sad bar 100 nasih na svakom mecu svuda u svetu, ali nisu organizovani. Link to comment
Arkadija Posted July 10 Share Posted July 10 12 minutes ago, Serena said: Pa mogao je lokalcima da plati 100 ulaznica i da neko organizuje kulturno navijanje. Pa on jedva navata 200 ljudi u Melburnu, i to uglavnom neke seljobere koji umeju samo da stave šajkaču i kupe ulaznice za stajanje na poljani ispred stadiona. Pa onda Srki ispadne kriv zbog podrške Rusiji i sl. A oni koji i uđu na stadion, sede razbacani i ne poznaju se , jer su jedni Č a drugi P. Ovde u Londonu čak nema ni onog bizarnog navijača koji uvek drži transparent sa brojem očekivane titule, ovde bi to bio broj 25. Taj lik je iz Londona, inače. Link to comment
Serena Posted July 10 Share Posted July 10 E sad bi mogla Muzetijeva draga da napise nesto na temu ostavljenih zena i dece... Fric se jako mlad ozenio, postao otac i ubrzo ih napustio. Link to comment
mire Posted July 10 Share Posted July 10 (edited) jebo te on "sa pola snage" komentator Edited July 10 by mire Link to comment
mire Posted July 10 Share Posted July 10 3 minutes ago, Lancia said: Avanti Lorenzo! to onaj vic o vezanom italijanu Link to comment
Lancia Posted July 10 Share Posted July 10 Just now, mire said: to onaj vic o vezanom italijanu Ne znam, pricaj Link to comment
Popular Post mire Posted July 10 Popular Post Share Posted July 10 1 minute ago, Lancia said: Ne znam, pricaj ima više verzija, aj , recimo, crnogorskočetnička zarobe četnici italijanskog vojnika, pa kod komandanta, posade ga na stolicu i vežu mu ruke iza leđa "kako ti je ime?" "mmmmmm" "kako ze zoveš?" "mmmmmmmm" "KAKO TI JE IME?" "mmmmmm" i, sa skratim, muke ove, ine, najstrašnije, on opet "mmmmmmm" "komandante, da ga pustimo, ovo je heroj, to niko ne bi izdržao" "ajde" i odvežu ga, a on sa ovim ručnim pokretom "LUIĐI, PIZDA VAM MATERINA, LUIĐI" 10 Link to comment
Lancia Posted July 10 Share Posted July 10 11 minutes ago, Midžeta said: Lolčina za Klarka Gejbla za sirotiju Sunce ti, navijas za Frica, ovaj Museti je bolji frajer deset puta Link to comment
Midžeta Posted July 10 Share Posted July 10 Just now, Lancia said: Sunce ti, navijas za Frica, ovaj Museti je bolji frajer deset puta pa ne znam, nekako mi je previse lep ja volim a touch of ugly Link to comment
Recommended Posts