Arkadija Posted July 10 Posted July 10 Danas je u ime kraljevske porodice tu kraljica-supruga Kamila. Gleda sa isto jednom starijom gospodžom Frica i Muzetija. Kamera ju je držala u kadru jedno 15 sekundi, ako ne i duže. Komentator sa SK-a je junački ćutao i pitao se ko je, dođavaola, ova bakuta i zašto je toliko snimaju. 7
Hele Posted July 10 Posted July 10 Ovaj lik je imao par navijaca koji su uticali na celu atmosferu. Mi se kurcimo, imamo GOAT-a, zalimo se na publiku, a nismo za ovih 20 godina napravili neki klub navijaca da ga prate. 100 organizovanih ljudi bi skroz promenilo atmosferu na svakom Novakovom mecu. 2
duda Posted July 10 Posted July 10 12 minutes ago, Amos said: Odakle im lova frajeru pa mogao je Novak da se isprsi, koliko mi je poznato, Bagdatis je sponzorisao te svoje navijače 4
Popular Post Amos Posted July 10 Popular Post Posted July 10 (edited) 1 minute ago, duda said: pa mogao je Novak da se isprsi, koliko mi je poznato, Bagdatis je sponzorisao te svoje navijače Sto ljudi da voda od Amerike do Kine, plaća avione i ulaznice? Pa Srki bi ga radije penzionisao i poslao u odžačare. Edited July 10 by Amos 16
reg Posted July 10 Posted July 10 16 minutes ago, Amos said: Odakle im lova frajeru Bukvalno je pre neki dan ona njegova tviter navijačica Julie ostavila post kako će pauzirati od organizovanog praćenja Novaka uživo jer ne može da izdrži prozivanja i komentare, između ostalog i "odakle ti lova". 1
Serena Posted July 10 Posted July 10 7 minutes ago, Amos said: Sto ljudi da voda od Amerike do Kine, plaća avione i ulaznice? Pa mogao je lokalcima da plati 100 ulaznica i da neko organizuje kulturno navijanje. 1
reg Posted July 10 Posted July 10 Da Djokovic ima na svakom meču "svojih" organizovanih 100 navijača bio bi još nepopularniji nego što je sad. 1 1
Amos Posted July 10 Posted July 10 Ja nisam siguran da li se vi zajebavate ili ste ozbiljni. Saberite se da ne kačimo Dodika bezveze. 1 1
Recommended Posts