Jump to content

Čekajuci GOAToa na engleskoj travi - Wimbledon 2024

Featured Replies

Vojvotkinja od Glogčestera :fantom:

Danas je u ime kraljevske porodice tu kraljica-supruga Kamila. Gleda sa isto jednom starijom gospodžom Frica i Muzetija.  Kamera ju je držala u kadru jedno 15 sekundi, ako ne i duže. Komentator sa SK-a je junački ćutao i pitao se ko je, dođavaola, ova bakuta i zašto je toliko snimaju.

kretenčina se ceo prenos popišava po musetiju

Bagdatis:

Ovaj lik je imao par navijaca koji su uticali na celu atmosferu.

Mi se kurcimo, imamo GOAT-a, zalimo se na publiku, a nismo za ovih 20 godina napravili neki klub navijaca da ga prate.

100 organizovanih ljudi bi skroz promenilo atmosferu na svakom Novakovom mecu.

Odakle im lova frajeru

12 minutes ago, Amos said:

Odakle im lova frajeru

pa mogao je Novak da se isprsi, koliko mi je poznato, Bagdatis je sponzorisao te svoje navijače

• Popular Post
1 minute ago, duda said:

pa mogao je Novak da se isprsi, koliko mi je poznato, Bagdatis je sponzorisao te svoje navijače

Sto ljudi da voda od Amerike do Kine, plaća avione i ulaznice?

Pa Srki bi ga radije penzionisao i poslao u odžačare. 

Edited by Amos

16 minutes ago, Amos said:

Odakle im lova frajeru

Bukvalno je pre neki dan ona njegova tviter navijačica Julie ostavila post kako će pauzirati od organizovanog praćenja Novaka uživo jer ne može da izdrži prozivanja i komentare, između ostalog i "odakle ti lova".

7 minutes ago, Amos said:

Sto ljudi da voda od Amerike do Kine, plaća avione i ulaznice?

Pa mogao je lokalcima da plati 100 ulaznica i da neko organizuje kulturno navijanje. 

o jebo te fric "sa pola snage", majmune

Da Djokovic ima na svakom meču "svojih" organizovanih 100 navijača bio bi još nepopularniji nego što je sad.

Ja nisam siguran da li se vi zajebavate ili ste ozbiljni.  Saberite se da ne kačimo Dodika bezveze. 

ne preterujye sa 100, dovoljno je 20

dva jokica i ende