Arkadija Posted July 10 Share Posted July 10 Danas je u ime kraljevske porodice tu kraljica-supruga Kamila. Gleda sa isto jednom starijom gospodžom Frica i Muzetija. Kamera ju je držala u kadru jedno 15 sekundi, ako ne i duže. Komentator sa SK-a je junački ćutao i pitao se ko je, dođavaola, ova bakuta i zašto je toliko snimaju. 7 Link to comment
mire Posted July 10 Share Posted July 10 kretenčina se ceo prenos popišava po musetiju Link to comment
Hele Posted July 10 Share Posted July 10 Ovaj lik je imao par navijaca koji su uticali na celu atmosferu. Mi se kurcimo, imamo GOAT-a, zalimo se na publiku, a nismo za ovih 20 godina napravili neki klub navijaca da ga prate. 100 organizovanih ljudi bi skroz promenilo atmosferu na svakom Novakovom mecu. 2 Link to comment
duda Posted July 10 Share Posted July 10 12 minutes ago, Amos said: Odakle im lova frajeru pa mogao je Novak da se isprsi, koliko mi je poznato, Bagdatis je sponzorisao te svoje navijače 4 Link to comment
Popular Post Amos Posted July 10 Popular Post Share Posted July 10 (edited) 1 minute ago, duda said: pa mogao je Novak da se isprsi, koliko mi je poznato, Bagdatis je sponzorisao te svoje navijače Sto ljudi da voda od Amerike do Kine, plaća avione i ulaznice? Pa Srki bi ga radije penzionisao i poslao u odžačare. Edited July 10 by Amos 16 Link to comment
reg Posted July 10 Share Posted July 10 16 minutes ago, Amos said: Odakle im lova frajeru Bukvalno je pre neki dan ona njegova tviter navijačica Julie ostavila post kako će pauzirati od organizovanog praćenja Novaka uživo jer ne može da izdrži prozivanja i komentare, između ostalog i "odakle ti lova". 1 Link to comment
Serena Posted July 10 Share Posted July 10 7 minutes ago, Amos said: Sto ljudi da voda od Amerike do Kine, plaća avione i ulaznice? Pa mogao je lokalcima da plati 100 ulaznica i da neko organizuje kulturno navijanje. 1 Link to comment
reg Posted July 10 Share Posted July 10 Da Djokovic ima na svakom meču "svojih" organizovanih 100 navijača bio bi još nepopularniji nego što je sad. 1 1 Link to comment
Amos Posted July 10 Share Posted July 10 Ja nisam siguran da li se vi zajebavate ili ste ozbiljni. Saberite se da ne kačimo Dodika bezveze. 1 1 Link to comment
Recommended Posts