Hele Posted July 10 Share Posted July 10 https://sportklub.n1info.rs/tenis/wimbledon/zaoka-fricove-devojke-zverevu-moj-covek-pobedjuje-za-zene/ 1 Link to comment
Arkadija Posted July 10 Share Posted July 10 Quote Aleks de Minor se povukao sa Vimbldona. To znači da je Novak Đoković u polufinalu bez borbe. Uzela je danak povreda koju je De Minor zadobio u duelu protiv Artura Fisa. Delovao je De Minor veoma zabrinuto nakon tog duela, ali nije želeo da bude pesimista: „U redu sam, pronaći ću način“, rekao je De Minor u intervjuu na terenu. Nije uspeo De Minor da prebrodi veoma očigledan problem sa kukom koji je imao u duelu osmine finala. Đoković je tako dobio dodatni dan za odmor i sada čeka duel Lorenca Muzetija i Tejlora Frica kako bi saznao ko će mu biti protivnik u polufinalu. Baš sam želela da vidim kako bi bio dočekan danas od strane publike, da li bi svi vikali: booooo? 2 Link to comment
Amos Posted July 10 Share Posted July 10 Pa sad kad je pokazao koliko ga pogadja, biće. Kobi bi mu zamerio za ovo. Link to comment
Tsai Posted July 10 Share Posted July 10 Ovo ne valja Nije osvojio nijedan grand slem kad bi mu neko predao tokom turnira 1 Link to comment
Ros Posted July 10 Author Share Posted July 10 3 minutes ago, Tsai said: Ovo ne valja Nije osvojio nijedan grand slem kad bi mu neko predao tokom turnira there is first time for everything 6 Link to comment
TS-CS Posted July 10 Share Posted July 10 ocekivano. sinoc je australijski novinar sa lica mesta najavio predaju kao izvesnu opciju. sta da se radi Novak ce i dalje sacekati na prvu top 10 pobedu u sezoni, ali je zato na rejs listi glatko medju osmoricom cak i bez ijednog finala ove godine. 13. Wb polufinale, cime je stigao Federera po prvoj od mnogih stavki koje ce strikirati na ovom izvikanom eventu 1 Link to comment
Mil@n Posted July 10 Share Posted July 10 (edited) 12 minutes ago, Tsai said: Ovo ne valja Nije osvojio nijedan grand slem kad bi mu neko predao tokom turnira Mislim da ipak valja da sa 37 godina odmaraš još 2 dana umesto da se potencijalno 4, 5 sati lomataš po terenu te skroz svež dočekaš polufinale. Edited July 10 by Mil@n 2 Link to comment
TS-CS Posted July 10 Share Posted July 10 pa i nije neki uzorak. do sad su mu samo dvojica dali walkover na slemovima, Fonjini i Veseli Link to comment
Max Morlock Posted July 10 Share Posted July 10 38 minutes ago, Arkadija said: veoma očigledan problem sa kukom Nanjušio je da će Noksa da ga okači... 2 Link to comment
Serena Posted July 10 Share Posted July 10 Ove godine necemo videti Kejt na W, menjace je vojvotkinja od Glocestera. 3 2 Link to comment
Max Morlock Posted July 10 Share Posted July 10 Vojvotkinja smorila Kate "Ti si već upoznala Noksu, oću i ja, oću i ja, daj pusti mene, pliiiiiiiiiiz..." 3 Link to comment
Recommended Posts