Jeremija Posted July 9 Share Posted July 9 Nema Siner jaku mentalnu komponentu kao i Alkaraz, da ima sigurno bio glavni kandidat za titulu, a ovako mu ostaje da posmatra ostatak turnira sa tribina. Link to comment
Arkadija Posted July 9 Share Posted July 9 Konačno Meda završi ovo, a moralo je biti dobijeno u 3 setaa, ali nema veze. Pobeda je pobeda. 2 Link to comment
nisam ja Posted July 9 Share Posted July 9 ljubibabatiketdaprođe su prvih sekund i pol ove pesme. Link to comment
JohnnyD Posted July 9 Share Posted July 9 Meda poco redovno da prca zgoljavog, ko da su u braku pa ono rutinski zornjak Link to comment
utilitarist Posted July 9 Share Posted July 9 razvaliće alkaraz u sf medvedeva jer medo je dokazano tu samo da zagorča život novaku. i danas bi bilo bolje da je izgubio jer alkaraz je najveća opasnost a više bi šansi imao siner. 1 Link to comment
Sandradjer Posted July 9 Share Posted July 9 17 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: Bilo na prethodnim stranama. Odradio je kulturno . A ovaj Alkaraz gura svoje. Tacno ce izbaksuzirati spance veceras da im ne bude previse radosti u jednom danu Link to comment
Budja Posted July 9 Share Posted July 9 5 minutes ago, utilitarist said: razvaliće alkaraz u sf medvedeva jer medo je dokazano tu samo da zagorča život novaku. i danas bi bilo bolje da je izgubio jer alkaraz je najveća opasnost a više bi šansi imao siner. Osim kada je odvalio Alkaraza na US openu i onda skinuo gace protiv Novaka 2023. 4 Link to comment
Filozof manijak Posted July 9 Share Posted July 9 Da se ja nešto pitam, sudeći po 2024.pre bih poželeo Španca protiv Novaka u finalu, nego Grešnika. 2 Link to comment
Lancia Posted July 9 Share Posted July 9 Alkaras zuri na tekmu Spanija - Francuska. 1 Link to comment
Mil@n Posted July 9 Share Posted July 9 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Pa deluje da provejava neko zadovoljstvo i obrazloženja za ovaj krindž intervju posle meča. Mene bilo blam gledati, a nisam gadljiv na Novakove obračune sa fanovima, ili na čuveno 'oćeš kurac'. Kad za to ima povoda, ali sinoć nije bilo. @Lancia Možda da verujemo njemu da je bilo? 1 hour ago, Sandradjer said: Ajmo Sineru, ko ce da ulepsava turnir ako ne ti Pokušavam da pronađem tu njegovu lepotu, ne ide mi 🤭 Al ovo sa BBC... Mislim da ga nikad više nisam voleo... Kako ga je samo odjebao... "Looking forward to it.. It's gonna be tough one" 😂 Link to comment
Serena Posted July 9 Share Posted July 9 6 hours ago, Serena said: Danas navijam za moje Sinera & Paolini zatim za Pola i Novozelandjanku Sun. Baba poljubila al dzaba, nije proso tiket. Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted July 9 Share Posted July 9 38 minutes ago, Mil@n said: Možda da verujemo njemu da je bilo? A šta je bilo prijatelju, istrigerovalo ga što publika viče protivnikovo ime. Da se Rud zvao Pablo, ništa se ne bi desilo. Jbt aplaudirali su mu sto puta na duplu servis grešku, što je ustvari disrespekt, ali skoro nikad nije imao meltdown oko toga posle meča. Da su buuukali nakon Novakovih osvojenih poena ok, ali ovako je totalno deplasirano, i znak nervoze, što je u ovom naknadnom intervjuu i pokazao. Link to comment
Recommended Posts