Arkadija Posted July 9 Posted July 9 7 minutes ago, Serena said: Ja sad dosla kuci, pratila samo LS, sta je bilo sa Sinerom? Ništa
ubibobi Posted July 9 Posted July 9 16 minutes ago, Lancia said: Blesav mec skroz, umesto da bude vec 3:0 za Medjeda, zamalo da prospe sve, sto i nije nemoguce u nastavku meca. Nego šta će nego da prospe
Jean-Luc Picard Posted July 9 Posted July 9 16 minutes ago, Serena said: Ja sad dosla kuci, pratila samo LS, sta je bilo sa Sinerom? Boleo ga međed.
Lancia Posted July 9 Posted July 9 3 minutes ago, Max Morlock said: Tomi ga al-karao u 1. setu Tomi je kratko cebe za Alkarasa
Arkadija Posted July 9 Posted July 9 Uf, što me nervira komentator na SK-u koji otvoreno navija za Sinera. Baš je naporan.
Milošica Posted July 9 Posted July 9 8 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Jel ono Žil Simon kod Međeda u boksu. Da
Jean-Luc Picard Posted July 9 Posted July 9 4 minutes ago, Milošica said: Da Jel ima neku funkciju u štabu.
Ras Posted July 9 Posted July 9 Medvedev je lud: najpre nokautira Sinera, a onda mu ukaže pomoć usta-na-usta i oživi i tako iz poena u poen. 4:1 Meda u 5.
Mindaugas Žukauskas Posted July 9 Posted July 9 Odavno nisam gledao dosadniji meč u pet setova. Kao da su anestezirani
Recommended Posts