MiddleClass Posted July 9 Share Posted July 9 50 minutes ago, Arkadija said: Već tri dana me slama neki letnji virus, tako da sam meč sa Popirinom bez mozga gledala, a ovo sa Runeom mi je išlo tek malo bolje. Moram da priznam da sam očekivala mnogo više od Runea, bar da uzme 1 set, a ne ovakvo čišćenje. Što se tiče ovog izliva prema publici, ne znam, u prenosu nisam ništa čula, jer Viško toliko brblja da je nemoguće čuti i inače utišan ton sa terena, možda je Novak konačno shvatio da slanje srdašaca publici ničem ne vodi, pa je rešio da im pruži in vivo sve ono što drobe o njemu po medijima. Ukrali foru od arenesport pa utisavaju vrijedjanje Djokovica 1 Link to comment
Mil@n Posted July 9 Share Posted July 9 Ako se setimo onog slanja srdašaca i kakav epic cringe je to bio, ovo napušavanje publike ne da mi ne smeta, nego je poželjno Takođe, mi niti znamo niti čujemo šta mu se sve i u kojoj meri dobacuje sa tribina.. Kada se sve to sluša konstantno 3+ sati, verovatno je nemoguće totalno ignorisati. To što on u ogromnoj meri to sve prevazilazi i uglavnom reši posao je jedna od njegovih tenisko/ljudskih super moći. 6 Link to comment
Tsai Posted July 9 Share Posted July 9 https://www.tennismajors.com/atp/holger-rune-on-watching-wozniacki-wayne-rooney-chants-and-feeling-at-home-on-the-grass-695121.html Quote However, after making the semi-finals at Queen’s prior to Wimbledon, followed by his early success at SW19, Rune is becoming a household name among British tennis fans. Not least because of the fact that a well-know footballing chant about one of England’s all-time top scorers – Wayne Rooney – has been adopted as an affectionate chant of support for Rune, given their similar-sounding names. “I didn’t think of it, but when you say it, it’s true. I guess it’s not the worst thing. It’s great,” Rune said when asked about this. “They’re showing really, really good support and it’s a nice feeling to be out there first of all with many Danes and British people that are wishing me the best. “It feels good. Hopefully I can bring some more good tennis.” Asked whether Rune would like this chant to continue, he replied “Yeah, I hope so.” Tako navijaju za runea odavno, imate u ovom tekstu. Istripovao se 2 Link to comment
Milošica Posted July 9 Share Posted July 9 @Tsai Ko ti je trenutno najgotivnija na turu, osim Novaka? Link to comment
Lancia Posted July 9 Share Posted July 9 6 minutes ago, Tsai said: https://www.tennismajors.com/atp/holger-rune-on-watching-wozniacki-wayne-rooney-chants-and-feeling-at-home-on-the-grass-695121.html Tako navijaju za runea odavno, imate u ovom tekstu. Istripovao se Rune je imao poslednje godine bas los prijem kod publike, cak smo i ovde komentarisali da nije u redu i da je Novak dobio naslednika u nepopularnosti. Meni licno bas smeta taj nacin navijanja, ako se bude nastavilo i na ostalim mecevima, nezavisno od Novaka, preskakacu njegove meceve. Link to comment
Tsai Posted July 9 Share Posted July 9 3 minutes ago, Milošica said: @Tsai Ko ti je trenutno najgotivnija na turu, osim Novaka? Sinner 1 Link to comment
Hele Posted July 9 Share Posted July 9 (edited) Svidja mi se prebacivanje fokusa na nekulturnu publiku. Godinama se bavimo da li je Novak ovakav ili onakav, da li je zasluzio ili ne, zasto ga ne vole... a slabo se prica o tim seljacinama. Narocito sto je u pitanju tenis pa je njihov primitivizam jos veci. Edited July 9 by Hele 2 Link to comment
Engineer Posted July 9 Share Posted July 9 Ajde bre kakva srca, kakvi odnosi sa publikon. Pa svaka zanimljiva priča o Džordanu kreće kako ga je neko isprovocirao, pa posle nije znao gde mu je dupe, a gde mu je glava. Zato je on Džordan, a Rođa i Nadal nek budu Lebronovi 2 4 Link to comment
Milošica Posted July 9 Share Posted July 9 (edited) Pa i Ali je bio elitni drkadžija. Ne kažem drkadžija u negativnom smislu. Edited July 9 by Milošica Link to comment
red star forever Posted July 9 Share Posted July 9 Ja godinama sam govorio da treba da bude svoj, prestane da traži ljubav od publike i prihvati ulogu "negativca" ako već tako mora da bude. Međutim, juče mi je ona reakcija opet bila malo pretjerana, skoro divljačka, kao da je što bi kod nas rekli "puk'o" 2 Link to comment
utilitarist Posted July 9 Share Posted July 9 (edited) preterana za nas kraj ekrana, na stadionu je očigledno drugačije izgledalo. i nije toliko prso da ne može da pravi jednostavnu razliku između navijanja za protivnika i podjebavanja, popizdeo je baš zato što je pravi. Edited July 9 by utilitarist 2 1 Link to comment
W.F.C. Posted July 9 Share Posted July 9 Geniji cesto ostaju neshvaceni, uzmimo i to u obzir Link to comment
Serena Posted July 9 Share Posted July 9 (edited) Mislim da Novaka boli uvo sta kazu hejteri, a to je najvaznije. Nije im bio dobar kad je slao srdasca, sad su dobili ono sto su trazili! Danas navijam za moje Sinera & Paolini zatim za Pola i Novozelandjanku Sun. Edited July 9 by Serena 1 Link to comment
Recommended Posts